Aston Martin

Ny Aston Martin DB9 kommer til at hedde DB11

Frederik Stenstrup Petersen
0
Aston Martin har offentliggjort detaljer vedrørende efterfølgeren til den populære DB9-model. Den kommer til at hedde DB11. DB9-modellen er for Aston Martin et af deres helt store hit, og den er stadig eftertragtet den dag i dag, hvad end det er coupé- eller volante-varianten. Faktisk er den dansk designet, og måske navnet Henrik Fisker lyder […]

Her er den mest potente Aston Martin DB9 til dato

Til næste år bliver Aston Martin DB9 afløst, men indtil da er det vigtigt, at den eksklusive model forbliver interessant. Derfor bliver der nu introduceret en ny DB9 GT.

Aston Martin dropper anklagerne mod Henrik Fisker

Danske Henrik Fisker offentliggjorde i marts sin Thunderbolt-prototype, og den lignede til forveksling en Aston Martin V12 Vanquish, men havde man forventet andet af en tidligere designchef hos britiske Aston Martin?

Aston Martin sagsøger Henrik Fisker

Du husker måske vi for to uger siden viste Henrik Fiskers nye ”Thunderbolt” baseret på en Vanquish V12 coupé. Nu har Aston Martin dog sagsøgt ham…

Aston Martin laver carbon-spækket Vanquish

Tidligere på året var det Aston Martin DB9, der fik en ordentlig omgang carbon-detaljer tilføjet i forbindelse med Geneve Motor Show. Nu er det blevet tid til at give Vanquish samme behandling frem mod showet i Paris.

Brugttest: Aston Martin Vantage V8 Roadster

En Aston Martin får de fleste til at vende sig om på gaden, men hvordan opleves en næsten syv år gammel V8 Vantage Roadster bag rattet, og hvad koster sådan en krabat efterhånden?