Bentley

635 heste og 325 km/t i ny Bentley Flying Spur

Thomas Jensen
Bentley har løftet sløret for det nye flagskib i Flying Spur modelrækken. Og der kommer smæk på i den nye Flying Spur W12 S. Den nye model bliver den første fire-dørs Bentley nogensinde, der kommer op på 325 km/t. Flying Spur W12 S får vilde specifikationer. 6.0-liters, dobbelt-turbo W12’er med  635 hk og 820 nm i drejningsmoment, […]

En Bentley med dieselmotor?

Skal vi tro rygterne, så er der en Bentley med dieselmotor undervejs. Det drejer sig om den nye Bentayga SUV, der indtil videre kun har haft én motor i modelprogrammet i form af en 6-liters TwinTurbo W12, der yder ekstreme 608 hk og 900 Nm… 0-100 km/t er klaret på blot 4,1 sekunder og topfarten […]

Den første Bentley Bentayga er netop rullet af samlebåndet

Frederik Stenstrup Petersen
0
En eksklusiv firehjulstrækker fra britiske Bentley, og så sent som i forrige uge trillede den første Bentayga af samlebåndet i Crewe i England.

Se Bentley Continental GT Speed nå 331 km/t på offentlig vej!

Bentley har offentliggjort en video, hvor man kan se hvordan en Continental GT Speed når 331 km/t på offentlig vej i Australien. Vejen er selvfølgelig lukket imens testforsøget bliver udført.

1,2,3: Dragrace!

Vi er vild med hurtige biler og sjove biler. Her er samlet nogle af de køredynamiske sjoveste biler gennem året, men en Mazda MX-5 får det nok ret svært mod eksempelvis en Corvette Z06...

Bentley planlægger en hurtigere Bentayga

De fleste vil nok mene, at Bentleys nye Bentayga har rigeligt med power. Bentley viste SUV’en Bentayga ved Frankfurt Motor Show i sidste uge, og ligesom alle andre Bentley-modeller, så kommer der altid specialudgaver.

Den her Bentley er IKKE elegant

Normalt er en Bentley en elegant bil, der i nogles øjne samtidig er en smule vulgær. Den tyske tuningsproducents Mansorys udgave af Continental GT Convertible er dog kun vulgær.

Bentley Bentayga er udsolgt – Storbritanniens dronning får den første

Den vilde SUV Bentley Bentayga er næsten kun lige blevet vist ved Frankfurt Motor Show, men interesserede købere har stået i kø, så hvis du har haft drømmen om en Bentley SUV i den nærmeste fremtid, så må vi desværre nu fortælle, at den drøm i hvert fald må udskydes til 2017.

Bentley laver særudgave af Continental GT Speed sammen med Breitling

Mød Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition. Det er det længste navn, til en af de mest blærerøvsagtige Bentley-modeller. Denne model skriger ”fuck janteloven”.

Se Chris Harris drifte Bentley Continental GT3-R

Den engelske Continental GT3-R er en sportslig Bentley, men det er langtfra den første bil vi ville tage med ud på en bane. Engelske Chris Harris lader sig dog ikke afskrække.

Brugttest: Bentley Continental GT Speed

Jeg skal ikke lægge skjul på, at jobbet som biljournalist til tider må være verdens sjoveste. En mandag formiddag får jeg nøglerne til en Bentley Continental GT Speed fra 2008 stukket i hænderne. Gud bevares tænker du: en bil med seks år på bagen, men måske får sætningen W12 motor og 626 heste dig på […]