Home Bilmærker Chevrolet

Chevrolet

Ny Chevrolet Camaro ZL1 er en bidsk satan

Chevrolet Camaro ZL1 vil få de fleste til at vende sig på gaden, og det vil ikke kun være pga. den voldsomme lyd fra motoren, men også det ekstreme design. Dette er den mest potente Camaro til dato! Motoren i den nye Camaro ZL1 kommer fra den Corvette Z06, og er dermed en 6.2 liters […]

Kviktest: Chevrolet Cruze Stationcar

Kan Chevrolet gøre det lige så godt som Opel? Chevrolet-mærket er amerikansk, General Motors, men i Europa ejer GM Opel, og frem til 2005 hed deres koreanske bilmærke Daewoo, men dette blev skiftet til Chevrolet.

Syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse til Corvette C7

Det har længe været ventet GM skulle opdatere automatgearkassen til C7’eren, og nu har den amerikanske bilproducent ansøgt om patent på en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse.

Chevrolet offentliggør fabrikstal om Corvette Stingray

General Motors kommende LT1 6.2L V8, der vil sidde i Corvette Stingray-modellen i 2014, vil ifølge GM have 455 heste og 624 NM.

Kender du udgifterne til din bil?

Iflg. en ny undersøgelse kender de færreste danskere omkostningerne til deres bil! Herudover har en tredjedel oplevet, at deres bil var dyrere end først antaget.

Se Manchester United-fodboldstjernes bilvalg – Video

Chevrolet er sponsor for fodboldklubben Manchester United, hvorfor spillerne på det stjernespækkede hold kunne vælge lige den Chevrolet de ønskede.

Ny motor i Chevrolet Corvette – Video

Chevrolet har afsløret detaljerne på næste generation af LT1 V8 motoren, der skal levere kræfterne i 2014 udgaven af Corvette.

Vi tester bilimportørernes hjemmesider

Vi har sat os i forbrugernes sted når man skal klikke sig rundt på de mange bilimportøres hjemmesider. Hvilken af de 10 største danske bilimportører har den bedste hjemmeside? Vi har undersøgt det.