Home Bilmærker Chevrolet

Chevrolet

Ny Chevrolet Camaro ZL1 er en bidsk satan

Chevrolet Camaro ZL1 vil få de fleste til at vende sig på gaden, og det vil ikke kun være pga. den voldsomme lyd fra motoren, men også det ekstreme design. Dette er den mest potente Camaro til dato! Motoren i den nye Camaro ZL1 kommer fra den Corvette Z06, og er dermed en 6.2 liters […]

GM trækker Chevrolet ud af Europa

General Motors har siden 2005 tabt 18 milliarder dollars i Europa, hvilket rundt regnet svarer til 100 mia. kr., og det får nu alvorlige konsekvenser.

Kviktest: Chevrolet Cruze Stationcar

Kan Chevrolet gøre det lige så godt som Opel? Chevrolet-mærket er amerikansk, General Motors, men i Europa ejer GM Opel, og frem til 2005 hed deres koreanske bilmærke Daewoo, men dette blev skiftet til Chevrolet.

Syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse til Corvette C7

Det har længe været ventet GM skulle opdatere automatgearkassen til C7’eren, og nu har den amerikanske bilproducent ansøgt om patent på en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse.

Kender du udgifterne til din bil?

Iflg. en ny undersøgelse kender de færreste danskere omkostningerne til deres bil! Herudover har en tredjedel oplevet, at deres bil var dyrere end først antaget.

Se Manchester United-fodboldstjernes bilvalg – Video

Chevrolet er sponsor for fodboldklubben Manchester United, hvorfor spillerne på det stjernespækkede hold kunne vælge lige den Chevrolet de ønskede.

Vi tester bilimportørernes hjemmesider

Vi har sat os i forbrugernes sted når man skal klikke sig rundt på de mange bilimportøres hjemmesider. Hvilken af de 10 største danske bilimportører har den bedste hjemmeside? Vi har undersøgt det.