Citroën

Savner du lyden af en Citroên?

Thomas Jensen
Citroên tager prisen for bedste idé til en hjemmeside. Den franske fabrik har netop lanceret et site, hvor man kan kigge på og ind i en lang række historiske Citroên. Det er der ikke noget nyt i. Det nye er at du kan starte dem. Alle sammen og nyde Lyden af ZX i Dakar-trim eller […]

Unik konceptbil fra Citroën: CXPERIENCE

Citroën er klar med en unik konceptbil til den internationale biludstilling i Paris til efteråret. Navnet er CXPERIENCE og det unikke koncept skal sammen med den nye C3’eren være et af de store trækplastre. Det nye koncept er udviklet ud fra løftet ”Be Different, Feel Good”, og det illustrerer det nye CXPERIENCE koncept på bedste […]

Ny DS 4 starter ved 285.990 kroner

Nye premiummodeller i kompaktklassen kommer nu til Danmark. Det sker i form af den nye DS 4 og DS 4 Crossback, der starter allerede ved 285.990 kr. ekskl. levering. DS 4 er solgt i mere end 120.000 eksemplarer på verdensplan siden lanceringen i 2011, og de nye modeller forventes også at sætte mere gang i […]

Cactus M koncept – en åben crossover

Hos Citroën gør man sig også klar til årets Frankfurt Motor Show, og det betyder en ny konceptbil er klar til at se dagens lys. Modellen hedder Cactus M, men den har bestemt ikke noget med BMW M at gøre.

Test: Citroën C3 Blue-HDI 100

Citroën C3 har siden lanceringen af 2. generation i 2009 været en af Citroëns mest populære modeller. Pålidelig teknik, ambitiøst brændstofforbrug og en usædvanligt konkurrencedygtig pris har sikret succesen.

PSA-koncernen er førende med hensyn til lav udledning af CO2

Ved udgangen af 2014 har PSA Peugeot Citroën atter indtaget førerpositionen i Europa med hensyn til lav udledning af CO2, idet gennemsnittet for de personbiler, koncernen har solgt i Europa, er helt nede på 110,3 g* CO2 pr km (ifølge AAA DATA) hvor markedsgennemsnittet er 123,7 g.

Test af Årets Bil i Danmark 2015: Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus er netop blevet kåret til Årets Bil i Danmark 2015. Vi har testet den rummelige familiebil med det spøjse design, som frem for alt er et ufatteligt godt tilbud.
IMG_2979
7.2

Test: Citroën C1

Efter næsten 10 succesfulde år på markedet er Citroën C1 nu kommet i en ny version. Den hedder stadig C1. Den kører stadig temmelig langt på literen. Og den er fortsat blandt de billigste biler på det danske marked.

First drive: Peugeot 108, Toyota Aygo & Citroën C1

A-segmentet bliver styret af to trillingepar: VW up!, Skoda Citigo, SEAT Mii, og på den anden side Citroen C1, Toyota Aygo og Peugeot 107, eller nej, nu hedder den faktisk 108!

Her er de nominerede til Årets Bil i Danmark 2015

I denne uge har de danske motorjournalister været samlet i Midtjylland for at finde kandidaterne til Årets Bil i Danmark 2015. Efter onsdagens afstemning ligger det klart, hvem der går videre til finalen i november.