Home Bilmærker Corvette

Corvette

1,2,3: Dragrace!

Vi er vild med hurtige biler og sjove biler. Her er samlet nogle af de køredynamiske sjoveste biler gennem året, men en Mazda MX-5 får det nok ret svært mod eksempelvis en Corvette Z06...

Hul opslugte klassiske Corvetter!

Du tror sikkert ikke dine egne øjne, men et hul opslugte otte klassiske Corvetter i forgårs på det Nationale Corvette Museum i Kentucky, USA.

Den nye Corvette C7 Z06

Chevrolet har endelig offentliggjort den nye Corvette C7 Z06 ved Detroit Auto Show, og her på Bilsektionen synes vi bestemt det ser vellykket ud. Billedet du ser foroven er dog af den mere hårdtpumpede Stingray C7 R-model. Hos Chevrolet er man dog også selvsikre på den nye Corvette, og det fortælles Z07 med performance pakken […]

Syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse til Corvette C7

Det har længe været ventet GM skulle opdatere automatgearkassen til C7’eren, og nu har den amerikanske bilproducent ansøgt om patent på en syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse.

Nyheder ved Detroit Auto Show 2013

Detroit Auto Show løber af staben d.14 januar for pressen, mens offentligheden kan besøge bilshowet fra d.19 til d.27 januar.

HKH Prins Joachim på søndagstur med Big Mac – Video

Racerkører og nationalhelt Jan Magnussen, tog HKH Prins Joachim med ned på en søndagstur af Vigerslev Allé under weekendens Internationale Racing Festival.

166 Corvetter slog sig løs på Sjællandsringen

Lørdag d.20 august var dagen, hvor Skandinavisk Corvette træf kom forbi Sjællandsringen med sine 166 deltagerbiler for at lave Danmarks længste Corvette-slange og prøve kræfterne af på anlægget.

Chevrolet Corvette ZR1 klarer Nürburgring på 7:19,63! – Video

Nissan GT-R har haft den bedste tid på Nürburgring som ’’almindelige’’ bil i et godt stykke tid, men det er nu slut!

Lækket information om Chevrolet Corvette 2012

En Corvette forhandler har ikke været helt påpasselig med papirerne omkring Chevrolet Corvette 2012, og derfor er der lækket nye informationer.