Home Bilmærker Koenigsegg

Koenigsegg

Video: Her smadrer han speciel Koenigsegg Agera R

Ejede du en Koenigsegg Agera R, så er der næppe nogen tvivl om, at du vil behandle den med omhu. Det er dog ikke helt tilfældet med denne Agera R, som er blevet fanget på video i Kina, hvor chaufføren kører galt med høj fart.

Video: Bugatti Veyron VS. Koenigsegg CCXR.

Det er ikke hver dag man får lov til at se en Koenigsegg køre mod en Bugatti, og når så endelig sker, så bliver underholdningen kun endnu bedre, når det er seleveste Christian von Koenigsegg bag rattet på CCXR’eren.

Koenigsegg One:1 hurtigere end McLaren P1 rundt på Spa

Svenske Koenigsegg er kendt for at lave biler med absurt mange hestekræfter, som er gode til at køre ligeud, men noget tyder nu på, at den faktisk også er hurtig i svingene.

Verdens mest potente hybrid superbil

Mød Koenigsegg Regera. Allerede da den svenske superbilsfabrikant annoncerede den nye Regera vidst vi, at det ville blive en hurtig sag. Alligevel blev vi overrasket.

Volvo lastbil i duel mod Koenigsegg One:1

Det giver ikke megen mening at køre om kap, når den ene bil er en flere meter høj og otte tons tung lastbil, og duellanten den ekstreme Koenigsegg One:1… Men hvorfor ikke gøre det alligevel bare for sjovs skyld?

Vanvittig Köenigsegg gæster København

Verdens første ”Megacar” kommer til København i denne weekend, når portene åbnes til det historiske racerløb Copenhagen Historic Grand Prix. Og du kan købe en tur i den heftige svenske bil.

Ford Focus mod Koenigsegg Agera R

Koenigsegg Agera R er en forfærdelig hurtig bil med sine 1.115 hestekræfter fra den twinturbo 5.0 liters V8-motor. Faktisk er den en af verdens hurtigste gadebiler.

Koenigsegg Agera R med 1.115 hk er klar til Geneve!

Med Geneve Motor Show klar i næste uge, hvor vi blandt andet vil se den nye Lamborghini Aventador, så har Koenigsegg også gjort en ny bil klar.