Maserati

Brugttest: Maserati Quattroporte & GranTurismo

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og der er nogle biler som blot tager sig bedst ud, når der ikke er sne på vejene. Derfor blev vi på redaktionen enige om, at det var på tide at prøve to Maseratier, som vi har gået og kigget længe på.

Vild Maserati: Tyskere tuner ny Quattroporte

Det var selvfølgelig kun et spørgsmål om tid, før tuning-firmaet Novitec kastede sig over den nye Maserati Quattroporte. Masser af hestekræfter og voldsomt moment er resultatet.

Duel: Maserati Ghibli vs. Jaguar XF

Maserati vil sælge 50.000 biler i 2015, og med under 7.000 solgte modeller i 2012 måtte italienerne stikke hovedet i blød. Svaret blev en dieselmaskine, og det næppe noget mange af de eksisterende Maserati kunder vil røre med en ildtang – men der er også brug for en hel del nye kunder, hvis det ambitiøse […]

Nyheder ved Detroit Auto Show 2013

Detroit Auto Show løber af staben d.14 januar for pressen, mens offentligheden kan besøge bilshowet fra d.19 til d.27 januar.

Ny Maserati Quattroporte testes om natten – Video

Maserati Quattroporte har fem generationer bag sig og skal dermed for sjette gang imponere de allerede i forvejen kræsne bilkøbere.

Et nærmere kig på Maserati Quattroporte – Video

I forgårs kunne vi vise billeder og fortælle informationer om den nye Maserati Quattroporte, men nu er de første videoer også offentliggjort.