Home Bilmærker Mitsubishi

Mitsubishi

Test: Veludstyret – men ikke meget mere

Thomas Jensen
Mitsubishi holdt sin indtog med Space Star, da mærket for få år siden re-lancerede sig selv på vores breddegrader. Den mindste Mitsubishi bliver introduceret til en pris på omtrent 9p.000 kr. I den prisklasse er konkurrencen hård, men Mitsubishi Space Star har en trumf i ærmet. Den er lige et nøk større end de andre […]

Test: Mitsubishi ASX Invite 2WD

ASX har et skarpt design og en fornuftig pris. Men det er næsten også det eneste positive, der er at sige om den uinspirerende SUV fra Mitsubishi.

Kviktest: Mitsubishi ASX 2.2 DI-D Instyle 4WD Aut.

Mitsubishi er ikke et bilmærke den almindelige dansker kender til, men der er ingen tvivl om, at flere snart vil lære dem at kende, men det skyldes den billige SpaceStar.

Med 227 km/t igennem skoven – Video

Der er mange typer racerløb, hvor det går stærkt, men når der ikke er mange meter til forhindringer på hver side, så er 227 km/t pludselig ekstremt…

Mitsubishi viser den nye Outlander

Mitsubishi har løftet sløret for deres helt nye Mitsubishi Outlander, før bilens debut ved næste måneds Geneve Motor Show. 3. generation af Outlander, vil inkludere en plug-in hybrid model, med en CO2 udledning på mindre end 50g/km og en brændstoføkonomi over 49,5 km/l.

Åbent hus landet over

Tradition tro, holder mange forhandlere åbent hus i Januar, med stærke tilbud samt udstyrspakker på eksisterende modeller. Der er i år særligt fokus på miljøvenlige biler, i energiklasse A.