Subaru

Billeder af faceliftet Subaru BRZ lagt på nettet

Efter offentliggørelsen af den faceliftede Toyota GT86, kan der ikke være lang tid til, at vi endelig vil se den faceliftede udgave af Subaru BRZ. Nu ligner det dog, at en række lækkede billeder har ramt internettet først. Billederne skulle efter sigende være insider fotos og de var først offentliggjort på Facebook, men blev hurtigt […]

Subaru præsenterer grundstenen for de fremtidige modeller

Subaru offentliggjorde i går en ny global platform, som den kommende Impreza bliver den første bil til at drage nytte af. Navnet er Subaru Global Platform og denne arkitektur vil blive brugt i næste generation af det japanske bilmærkes modeller. Dermed bliver platformen hele hjertet i de nye Subaru-modeller sammen med boxermotorerne og det symmetriske […]

Sportslig Subaru Levorg

Subarus nye Levorg er en sportskombi der både byder på god plads, masser af køreglæde og et sportsligt design. Teknikken lyder dog også spændende, for hvem vil ikke prøve den nye turbo-boxermotor med direkte indsprøjtning samt nyde den sportslige undervogn fra WRX STI?

Test: Virker City Emergency Brake overhovedet?

Mange nyere biler har efter et sikkerhedssystem, som skal bremse bilen automatisk, hvis en fodgænger eksempelvis er på vej id foran bilen. Men hvor godt virker det egentlig?

Gruppetest: Seks fede sportsbiler

Der er efterhånden et væld af sjove GTI’er, men samler man dem, finder man ud af, hvor forskellige de i realiteten er. Vi har dog udeladt alle dem med under 280 hestekræfter…

Test: Subaru WRX STI

Det er næsten middagstid, og jeg har taget toget til Kolding fra KBH med ultrakort varsel for at hente en ret speciel bil. Subaru WRX STI er en bil som i mine øjne er et ikon, og den sætter billeder i gang af vilde rallyscener og snerren fra en boxermotor.

Subaru WRX STI sætter ny rekord på Isle of Man

Subaru WRX STI er en rigtig hurtig bil, men der var næppe mange som havde forventet, at den britiske rallymester, Mark Higgens, kunne forbedre sin Isle of Man tid med mere end et halvt minut.

Subaru klargør mindre diesel-boxer

Subaru har trukket sløret af tredje udgave af deres Visiv crossover koncept på Geneve Motor Show. Subaru Visiz 2 Concept følger i kølvandet på Viziv og Viziv Evolution, der blev fremvist på Tokyo og Geneve sidste år.