1. Home
  2. Bilnyheder
  3. 100.000 solgte Nissan/Renault elbiler
0

100.000 solgte Nissan/Renault elbiler

100.000 solgte Nissan/Renault elbiler
0
0

Trods Renault næppe kan prale med salget af Fluence Z.E., så kan de nu fortælle de samlet set har rundet 100.000 solgte elbiler sammen med Nissan.

I alt har Renault solgt 30.000 elbiler, og den smarte Twizy på lidt over et år har solgt 11.000 eksemplarer. Den nye Renault Zoe forventes dog at slå rekorden, og den bliver introduceret i Danmark i midten af august. I en række andre lande har den været siden marts, og det er blevet til mere end 5.000 solgte eksemplarer allerede.

”Med Zoe har vi det helt rigtige produkt til den helt rigtige pris. Vi er overbeviste om, at det også herhjemme bliver den bedst sælgende elbil fra Renault. Vi har allerede oplevet massiv interesse og de første ordrer er løbet ind”, siger administrerende direktør i Renault Danmark Henrik Bang.

Det er dog Nissan Leaf som er den helt store vinder, da den med mere end 71.000 solgte eksemplarer siden december 2010 er verdens bedst sælgende elbil nogensinde.

Læs også:  Range Rover Electric: Skabt til at køre forrest

Renault – Nissan Alliancen er kongerne på markedet for elbiler, hvis man kigger på salgstal, da de her har solgt flere end alle andre bilproducenter tilsammen!
Tilsammen har Nissan og Renault elbilerne kørt omkring 841 millioner kilometer, hvilket svarer til 20.000 køreture rundt om jorden!

Salget forventer Renault vil stige i takt med infrastrukturen bliver bedre. Det kan fortælles Renault Fluence Z.E. var den eneste elbil som skulle have udskiftet batteriet, og da BetterPlace gik konkurs lukkede de mange ellers nyttige ladestandere, hvorfor der har været et skridt tilbage mht. infrastrukturen i et af forgangslandende, Danmark.

“Vi forventer, at efterspørgslen efter elbiler vil fortsætte med at stige i takt med at infrastrukturen til elbiler udvikler sig. Og vi er 100 procent dedikerede til elbiler – også på lang sigt” sagde Carlos Ghosn.