1. Home
  2. Baggrund
  3. 166 Corvetter slog sig løs på Sjællandsringen
0

166 Corvetter slog sig løs på Sjællandsringen

166 Corvetter slog sig løs på Sjællandsringen
0
0

Lørdag d.20 august var dagen, hvor Skandinavisk Corvette træf kom forbi Sjællandsringen med sine 166 deltagerbiler for at lave Danmarks længste Corvette-slange og prøve kræfterne af på anlægget.

Eventet startede kl.10:00, hvor de mange Corvetter trillede ind på Sjællandsringen efter indcheckning med kaffe og donuts i skødet. – Det er vel en amerikanerbil.

Kl. 11:00 gik programmet videre til dagens højdepunkt for publikum. – De Corvette-ejere der havde lyst, kunne give den fuld gas på Sjællandsringen, og det blev der mindsandten gjort!

Udvalget af bilerne på banen spandt helt fra de lidt ældre til de helt moderne, hvilket forøgede underholdningsværdien markant.

I de to timer der blev kørt stærkt på banen, var det ikke kun lyden og farten man nød, men der var mange Corvette-ejere som driftede i svingende og sørgede for lidt dejlig hjulspin.

Læs også:  Fuldelektriske køretøjer i Danmarks kommuner: Hvem ligger i spidsen?

Efter lidt opvisning på banen gik turen tilbage til Rungstedgaard, hvor Corvette-træffet har lejet sig ind. På græsplænen kunne man så nyde synet af små 170 Corvetter og Øresund i baggrunden. – Det var selvfølgelig der, at man kunne tale med de forskellige ejere, og blive klog på bl.a. de forskellige special editions som var til stede.

Træffet var en sand succes, hvor Corvette-ejerne kunne nyde opmærksomheden i det gode vejr, og de mange interesserede kunne kommet helt tæt på, og få en grundig forklaring af de forskellige modeller fra de entusiastiske ejere.

Se billeder fra Skandinavisk Corvette træf 2011

Se billederne fra Skandinavisk Corvette træf 2011 på Facebook her. – Kræver du er fan af bilsektionen.dk på Facebook her.