1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Subaru BRZ STI på vej
0

Subaru BRZ STI på vej

Subaru BRZ STI på vej
0
0

Subaru har givet den endnu største hentydning om, at de er ved at udvikle en hurtig STI udgave af deres BRZ sportsvogn, og en åben udgave forventes også.

I forbindelse med lanceringen af den nye baghjulstrukne coupé, udtalte global marketingsdirektør Atoshi Atake:

“We have already had many requests from interested customers regarding a faster version. Let me say this – we will certainly satisfy our customers. We are already working on a faster version.”

Den nye topmodel forventes af blive inspireret af STI konceptet, der blev afsløret ved Los Angeles Motor Show i 2011. Under motorhjelmen vil man finde en mere potent udgave af den regulære 200hk stærke 2.0-liters boxer motor.

Den forventes at yde omkring 250 hk, ved hjælp af nyt luftindtag, udstødning og ventilstyring. Subaru har fra starten udelukket trykladning, hvilket utvivlsomt vil glæde nogen.

Læs også:  Valg af Bilmåtter og Sædeovertræk til Bilen: Hvorfor Er De Vigtige?

Sammen med flere kræfter, forventes BRZ STI også at veje mindre end de 1,250 kg som standardbilen vejer, takket være særlige sæder, og muligvis en kølerhjelm samt tag i kulfiber. Dette vil også sænke bilens tyngdepunkt, og et nyt bodykit, stivere og lavere affjedring og lettere men større 18-tommers fælge vil også være at finde på den nye bil, sammen med større og bedre ventilerede bremser.

Atake udelukkede heller ikke en åben udgave af bilen, og Toyota har tidligere udtalt at platformen er forberedt på en cabrioletudgave.

Subaru og Toyota har et globalt salgsmål på 100,000 biler om året for BRZ, og søsterbilen GT 86. Begge biler vil være at finde på markedet i juni, men salget er allerede gået i gang i Japan, hvor Subaru har solgt fire gange flere biler end forventet.