1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Over 200 hestekræfter i ny Opel Corsa OPC
0

Over 200 hestekræfter i ny Opel Corsa OPC

Over 200 hestekræfter i ny Opel Corsa OPC
0
0

Forud for sin officielle debut blev en række officielle billeder af den nye Opel Corsa OPC lækket i går, og som enhver anden OPC-variant var der gjort en smule ekstra mere ud af den kontra den normale, ‘kedelige’ Opel Corsa. Selv samme bil er netop blevet offentliggjort, og den lover godt.

Den nye Corsa OPC optræder her nemlig i en frembrusende blå farve, der sammen med de sorte/mørke detaljer over resten af bilen er med til at fremhæve det aggressive i den lille bil, der konkurrerer mod Ford Fiesta ST, Renault Clio RS og Peugeot 208 GTI. Af lækre designelementer kan blandt andet nævnes store 17” OPC-fælge, bredere bodykit samt en aggressiv front med et aflangt luftindtag hen over motorhjelmen.

Sportsinteriør og eksteriør

Indvendig finder vi i bedste OPC-stil Recaro-sportssæder udført i læder, et sportsrat med flad bund, sportspedaler, OPC-overtræk på gearstangen, adskillige OPC-logoer over det hele samt Opels IntelliLink Infotainment system.

Læs også:  Audi Q8: Ny opdatering til flagskibet i Q-familien

Bevæger vi os rundt om bilen og mod bagpartiet, får vi for alvor aggressiviteten at se i form af bagdiffuseren, der ligeledes huser to store afgangsrør fra udstødningen, som vel at mærke kommer fra Remus. OPC-logoet – eller VXR hvis Vauxhall-variant – sætter prikken over i’et og fortæller bagfra kommende, at man på forhånd lige så godt kan droppe at begynde at lege med den.

Lynhurtig Corsa

Motormæssigt finder vi nemlig en firecylindret 1.6-liters turboladet ECOTEC motor med 207 hestekræfter, som sendes op til forhjulene gennem en sekstrins manuel gearkasse. Tilmed ses en accelerationstid fra 0-100 km/t på omkring 6,8 sekunder, alt imens tophastigheden nærmer sig de 230 km/t.

Som ekstraudstyr kan blandt andet nævnes en Performance-pakke med et Drexel mekanisk differentiale, 18”-alufælge med Michelin-dæk samt et Brembo-bremsesystem med 330mm store bremser i front.

Læs også:  Guide: Sådan plejer du din bil om sommeren

Den nye Opel Corsa OPC får officiel debut på Geneve International Motor Show i begyndelsen af marts. Prisen i Danmark bliver 309.990 kr.