1. Home
  2. Bilnyheder
  3. 25 km/l i ny Ford B-Max
0

25 km/l i ny Ford B-Max

25 km/l i ny Ford B-Max
0
0

Den nye Ford B-Max bliver lanceret senere dette år, og det bliver med en klasseledende brændstoføkonomi, hvis man vælger den 1.6 liters TDCi-motor.

Dieselmotoren kan nemlig køre 25 km/l, hvilket er et pænt stykke over konkurrenterne, som tilbyder mellem 21,7-24,3 km/l. CO2-udledningen er tilmed også på kun 104 g/km.

Den nye 1.0 liters EcoBoost benzinmotor vil også være at finde i modelprogrammet, hvor den 120 hestes har en CO2-udledning på 114 gram per kilometer og kører 20,4 km/l.
Her kan man igen sammenligne B-Max med de benzindrevne konkurrenter, som har et CO2-udslip på 134-149 g/km og en brændstoføkonomi på mellem 17,5-15,6 km/l.

Brændstofsparende teknologier

Nogle af de teknologier som sørger for, at B-Max kan kalde sig klasseledende indenfor brændstoføkonomi er Start/Stop, Gearskifteindikator, Smart Regenerative Charging og Ford Eco Mode som hjælper føreren med at køre længst på literen.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Smart dørkonstruktion

Det er dog ikke kun brændstoføkonomien som vil tiltrække kunder, da B-Max er udstyret med en ny og innovativ dørkonstruktion, som sikrer at man har let adgang til bagsæderne. – Ford ham nemlig integreret midterstolpen i dørene.

Det betyder åbningen er hele 1,5 meter bred! Til sammenligning er Opel Merrivas bagdøren f. eks kun 0,7 meter brede.

Sidst men ikke mindst fortæller Ford, at bagagerummet bliver blandt klassens bedste, og der er brugt tid på at lave en fleksibel sædeindretning.

Den nye Ford B-Max bliver præsenteret ved Geneve Motor Show til marts, og vil blive lanceret i Danmark senere i 2012.

tags: