1. Home
  2. Baggrund
  3. 4 måder det bliver billigere for dig at være bilejer
0

4 måder det bliver billigere for dig at være bilejer

4 måder det bliver billigere for dig at være bilejer
0
0

Det er svært at komme uden om, at det er dyrt at eje en bil, hvis man er bosat i Danmark. Er du bilejer, og drømmer du om at reducere dine biludgifter, så har du heldigvis mulighed for det. I guiden kan du læse om 4 effektive måder til at reducere dine udgifter til din bil.

Indhent og sammenlign tilbud på bilreparationer

Skal din bil repareres, så er der selvfølgelig ingen grund til, at du bliver ruineret af høje værkstedsregninger. Vil du have klaret reparationen til den laveste pris, så kan du med fordel indhente og sammenligne tilbud på bilreparationer. I dag findes der flere gratis og uforpligtende tjenester, hvor man nemt kan anmode om 3 tilbud på bilreparationer fra lokale bilværksteder. Sammenligner du priser på nogle af de mest almindelige bilreparationer, så kan du sagtens spare mange hundrede- eller tusinde kroner på reparationer.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Køb dæk og biltilbehør online med rabatkoder

Har du interesse i at spare penge på dæk og biltilbehør, så kan du fordel handle på nettet med rabatkoder. Finder du en rabatkode til din foretrukne forhandler, er det meget almindeligt, at du kan spare 10-20 % på din bestilling. Du kan f.eks. bruge en Dækonline rabatkode, hvor du kan købe alt inden for dæk, motorolie, autodele, snekæder og meget mere.

Generelt kan man købe dæk og biltilbehør til de mest konkurrencedygtige priser, hvis man vælger at besøge en af de mange veletablerede webshops. Det er tilmed både nemt og sikkert at handle på nettet, hvilket har gjort det yderst fordelagtigt.

Find en billigere bilforsikring

Synes du, at din nuværende bilforsikring er alt for dyr, så kan du med fordel gå på jagt efter en ny bilforsikring. Det er ikke sikkert, at du kan finde en billigere forsikring, men det er altid værd at undersøge. Tager du kontakt til flere forsikringsselskaber, så kan du anmode om et uforpligtende tilbud på en bilforsikring. Skal du sammenligne forsikringstilbud, så skal du tage højde for flere faktorer. Du skal f.eks. være opmærksom på, hvordan du er dækket ind (ansvar eller kasko), og hvad din selvrisiko er.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Overhold de rutinemæssige serviceeftersyn

Er du bilejer, vil du gøre klogt i at overholde de rutinemæssige serviceeftersyn. Serviceeftersyn er med til at forebygge reparationer og skader, hvilket du ikke børe gå glip af. Hvor ofte din bil skal til serviceeftersyn vil afhænge af flere forskellige faktorer – bl.a. bilens alder og din brug af bilen. Selvom man kan spare penge ved at springe over de rutinemæssige serviceeftersyn, så kan det blive en meget dyr fornøjelse på længere sigt.

Et serviceeftersyn koster typisk et par tusinde kroner hos et professionelt værksted, og de penge er altså givet rigtigt godt ud.

I den forbindelse skal du selvfølgelig også sørge for at overholde de periodiske bilsyn. Din bil skal jævnligt synes, da den naturligvis skal leve op til den gældende lovgivning på området. Både serviceeftersyn og syn skal foretages af sikkerhedsmæssige årsager. Det gælder både din- og andres sikkerhed, da din bil selvfølgelig skal være sikker og lovlig at køre i.