1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Opel Ampera-e elbil klar til 2017
0

Opel Ampera-e elbil klar til 2017

Opel Ampera-e elbil klar til 2017
0
0

Allerede til næste år sender Opel elbilen Ampera-e på gaden, og den tyske bilproducent lover rækkevidden bliver længere end de fleste andre elbiler.

Navnet er selvfølgelig relateret til el-hybrid’en Ampera, men modsat hybridmodellen, så har Ampera-e ingen brændstofmotor. Batteripakken er desuden gemt væk under gulvet, hvilket sikrer mere kabineplads og bedre køreegenskaberne, da man får et bedre tyngdepunkt end hvis batterierne eksempelvis lå i bagagerummet. Da batterierne som nævnt er placeret under gulvet og ikke i bagagerummet, så er selve bagagerummet også helt sammenligneligt med andre biler i kompaktklassen.

Opel har arbejdet meget med at sikre en vis rækkevidde, så den faktisk kan bruges i hverdagen – og så endda med plads til fem personer. En andet vigtigt parameter er selvfølgelig prisen, og her fortæller Opel, at de arbejder mod en særdeles konkurrencedygtig pris.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Indvendig vil man finde den fulde pakke af Opel’s kommunikationssystemer til både integration med smartphone og butlerservice i form af Opel OnStar med automatisk nødopkald.

“Elbiler har potentiale til at bidrage betydeligt til beskyttelse af klimaet og reduktion af emissioner, ”udtalte Opels topchef, Karl-Thomas Neumann om baggrunden for introduktionen af en elbil.