1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. 626 hk i ny Bentley Continental GT Speed
0

626 hk i ny Bentley Continental GT Speed

626 hk i ny Bentley Continental GT Speed
0
0

Sekshundrede og seks og tyve hestekræfter. Den nye Continental GT Speed disker op med en latterlig mængde hestekræfter og vil blive fremvist på Geneve.

Speed præsterer også 820Nm fra dens W12-motor, nok til at levere en topfart på 330 km/t i coupéform og 324 km/t i cabrioletudgaven. Den gør coupéen til den absolut hurtigste produktions-Bentley nogensinde. Den kan klare 0-160 km/t på ni sekunder og det er i en bil der vejer 2,320 kilo.

Bortset fra den øgede ydelse er GT Speed mere eller mindre uændret. Bagdiffuseren på GT Speed er en af de mere elegante vi har set og de diskrete sideskørter og mørke 21-tommers fælge er blandt de unikke detaljer på GT Speed. Kontrastsyninger og ’Speed’-emblemer pryder kabinen.

En anden ny Bentley på udstilling til Geneve er Flying Spur V8. Den anvender den samme 507-hestes 4.0-liters twin turbo som fundet i GT V8 og den sender Spur fra 0-100 km/t på 5.2 sekunder, mod en topfart på 292 km/t. Cylinderdeaktivereringen og andre forbedringer giver Spur en rækkevidde på 832 km. De samme stylingsdetaljer i den V8-motoriserede coupéudgave går igen på Flying Spur. De forkromede afgangsrør former et ottetal og Bentley-emblemerne er på rød baggrund, mens kølergrillen er gjort i sort.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Introduktionen af V8 Spur betyder også at Mulliner Driving Specifikation er tilgængelig på Continental sedan. Her finder man også kviltet læder, aluminumspedaler, større 20-tommers fælge og særlige dæksler for brændstof og olie.

Bentley introducerer samtidig syv ’luxury tailored packages’ i Continental programmet. De lyder: Premier, Interior Style, GT Classic, All-Seasons, Sport og Classic Mulliner Styling med Mulliner Driving Pack.

De første købere vil få deres V8 Flying Spur til foråret med den opdaterede Speed til sommer.