1. Home
  2. Baggrund
  3. Få styr på kommunikationen med den seneste teknologi
0

Få styr på kommunikationen med den seneste teknologi

Få styr på kommunikationen med den seneste teknologi
0
0
Sponsoreret indlæg

Kommunikation er en vigtig og uundværlig del af livet. Der er nemlig kommunikation overalt – uanset hvor du er, kan du se skilte, læse tekster eller høre mennesker snakke.

Kommunikation er nemlig en bred betegnelse for en udveksling mellem to eller flere mennesker. Det kan være en information, der skal videregives, eller det kan blot være en hyggelig samtale mennesker imellem. Kommunikation kan derfor være til en stor forsamling af mennesker, men der kan også ske kommunikation mellem blot to mennesker.

Med den teknologiske udvikling er kommunikationen mellem mennesker blevet udviklet og udvidet. Det er ikke længere nødvendigt at være i samme rum for at kunne kommunikere. Man kan nemlig kommunikere gennem forskellige medier såsom aviser, radio og fjernsyn, der alle henvender sig til en masse. Men også et medie såsom telefonen giver mulighed for kommunikation mellem mennesker, der ikke er i samme rum. Der er dog et medie, det seneste i denne udvikling, som netop har muliggjort en helt ny form for kommunikation – nemlig internettet.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

zinuss-0

Bliv en haj til online kommunikation

Internettet har givet helt nye muligheder for at kommunikere. Internettet giver nemlig mulighed for at kommunikere til større grupper af mennesker, mindre grupper af mennesker eller enkeltpersoner. Det helt særlige ved internettet er, at kommunikationen er mulig på tværs af tid og rum. Du kan derfor sende en besked til din veninde, der bor på den anden side af jorden, selvom hun ikke er online.

Særligt fremkomsten af de sociale medier har medført et væld af kommunikationsmuligheder online. Tidligere foregik størstedelen af den online kommunikation gennem kanaler såsom mails og blogs, men med de sociale medier er disse to kanaler blevet sammenkoblet og filtret ind i hinanden. På et medie såsom Facebook kan man skrive små indlæg, som alle kan læse lidt ligesom blogs, men man har også mulighed for at skrive mere private beskeder til enkeltpersoner.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Med de sociale mediers muligheder inden for kommunikationen handler det om at være skarp. Det handler om at finde en balance mellem arbejde og fritid. Hvornår er man nødsaget til at svare lige nu og her, og hvornår kan beskeder fra arbejdet vente. Ligeledes skal man i sine kommunikationsbeskeder medtænke, hvem der kan se indholdet i forhold til dem, man ønsker. De sociale medier er en jungle, hvor man blot må prøve sig frem og udforske mediets muligheder begrænsninger og ikke mindst udfordringer.

Mulighed for kommunikation på farten

Med internettets fremkomst er der kommet en stigende forventning til, at kommunikation skal gå hurtigt. Før i tiden ventede man gerne en uge på at få et brev, hvorimod man i dag knap nok kan vente en time på et svar. Når kommunikationshastigheden stiger, kan det være svært at følge med. Det handler om at være tilgængelig hele tiden. Heldigvis udvikles der redskaber, der kan hjælpe. Headsets er en genialt opfindelse til dig, der er på farten konstant. Med et headset kan du nemlig kommunikerer, selvom du ikke har hænderne frie. Klik her for at finde et headset, der matcher dine behov.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Med den seneste teknologiske udvikling har du nemlig altid din telefon eller din tablet ved hånden. Derfor kan du i mange tilfælde svare din kollega, din ven eller en helt tredje indenfor meget kort tid – hvad enten det er på sms, gennem de sociale medier eller ved det mere traditionelle telefonopkald. Dette kan være en stor fordel i mange tilfælde, da man konstant kan kommunikere og lave aftaler og videregive informationer. Dog er det vigtigt, at man i en digital tidsalder husker at slappe af og koble fra ind imellem, så de sociale medier og øvrige teknologiske forstyrrelser ikke giver stress og ubehag i hverdagen. Den teknologiske udvikling er tænkt som en hjælp, hvorfor vi må huske at bruge teknologiens redskaber således.zinuss-0