1. Home
  2. Bilnyheder
  3. AC Schnitzer giver Mini JCW flere kræfter og bedre lyd
0

AC Schnitzer giver Mini JCW flere kræfter og bedre lyd

AC Schnitzer giver Mini JCW flere kræfter og bedre lyd
0
0

Det tyske tuningsfirma AC Schnitzer tuner både BMW, MINI og Land Rover. Dette er en af de sjovere optimeringer, da AC Schnitzer bl.a. har haft fat i den sjove MINI John Cooper Works!

Mini John Cooper Works AC Schnitzer

Standardmodellen af MINI JCW har 231 hk, men dette er nu hævet til 265 hk! De ekstra 34 hestekræfter bør bestemt kunne mærkes, da det er en effektforøgelse på næsten 15 %! Uden optimeringen er JCW’en allerede forbi 100 km/t på 6,3 sekunder, men mon ikke det kan gøres lidt hurtigere med AC Schnitzer pakken?

Foruden effektforøgelsen kan man ligeledes erhverve sig en ny affjedring, som iflg. AC Schnitzer skulle være skarpere. Desuden er der også muligheden for at få de vilde 19” BiColour fælge med 215/35 og 225/35 dæk.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

En af de vigtigste modifikationer er dog et nyt udstødningssystem. Systemet kommer med et såkaldt ”track mode”, hvor der bliver åbnet helt for sluserne. MINI har dog også udviklet deres eget vilde udstødningssystem, hvor der ligeledes er et track mode. Du kan høre det her.

Der er også mere power til standardmodellerne

Det er dog ikke kun den vilde JCW-model, som AC Schnitzer har kigge på. F. eks kan den standard MINI Cooper nyde godt af yderligere 34 hk (fra 136 til 170 hk), mens ydelsen i Cooper S er hævet fra 192 hk til 235 hk!