1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Afløseren til Enzo er på vej
0

Afløseren til Enzo er på vej

Afløseren til Enzo er på vej
0
0

Efter offentliggørelsen af den hurtigste Ferrari nogensinde, F12 Berlinetta, vil Ferrari snart afsløre en endnu hurtigere bil, nemlig efterfølgeren til den legendariske Enzo.

Den længe ventede efterfølger vil blive vist frem for potentielle købere inden udgangen af året, ifølge Ferraris bestyrelsesformand, Luca di Montezemolo.

Ferrari venter altid indtil de har et års produktion i ordrebogen før nye biler bliver afsløret, hvilket betyder at Enzos afløser vil blive præsenteret for verdenspressen enten ved Detroit Motor Show i januar 2013 eller Geneve et par måneder siden, afhængigt af hvor mange kunder Ferrari kan få til at bide på.

Montezemolo hentydede til, at den nye bil kan ventes at blive billigere end Enzo:

“We want to surprise people not just in terms of price but also with the car itself.”

Den nye Ferrari, der ikke forventes at benytte Enzo-navnet, vil anvende en midtermonteret V12-motor samt et kulfiber chassis.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Motoren vil være en videreudvikling af den 730 hk stærke 6.3-liters V12 motor, allerede præsenteret i F12 Berlinetta.

Den leverer kræfter nok, til at sende F12 fra 0-100 km/t på 3,1 sekunder, som er tre tiendedele hurtigere end 458 Italia.

Produktionen af F12 Berlinetta starter i september, og de første biler vil være på gaden i begyndelsen af 2013. Den italienske pris er 2,1 millioner kr.

tags: