1. Home
  2. Baggrund
  3. Aldrig har kørselsregistrering været nemmere
0

Aldrig har kørselsregistrering været nemmere

Aldrig har kørselsregistrering været nemmere
0
0

Skal man registrere sin kørsel i 2016, så er der ingen grund til at rode med en masse papirer. Der er nemlig blevet udviklet mange moderne alternativer, der har været med til at gøre kørselsregistrering nemmere og mere overskueligt end nogensinde før.

Kørselsregistrering via smartphone og tablet

Er du ejer af en smartphone og / eller tablet, kan du nemt og hurtigt registrere din kørsel. Det er langt fra alle danskere, som synes, at kørselsregistrering er en sjov aktivitet. I dag er der heldigvis mulighed for at holde styr på sit kilometerregnskab uden at skulle bruge oceaner af tid og ressourcer. Det kan f.eks. ske via den nye app, Kala, hvor kørselsregistrering er let som en leg. Det tager et øjeblik at downloade app’en ned på sin smartphone og / eller tablet, hvorefter man kan komme i gang med at føre regnskab over sin kørsel.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Den innovative app giver dig mulighed for at registrere, hvor mange kilometer du kører, når du skal noget arbejdsrelateret. Under normale omstændigheder bliver der blot lavet et overslag over, hvor mange arbejdsrelaterede kilometer du har kørt. Det har desværre vist sig at være en meget upræcis og ugunstig metode til at beregne kørsel.

Registrerer du din kørsel via den smarte app, vil du opleve et langt mere overskueligt kørselsregnskab – kilometer for kilometer. Dermed bliver hverken du eller din arbejdsgiver snydt, da man altid kan skabe sig et komplet og ikke mindst nøjagtigt overblik over sin kørsel. Således kan du altid være sikker på at modtage de kørselspenge, som du er berettiget til. Det er en løsning, som appellerer til både arbejdsgiver og arbejdstager, fordi man sparer både tid, ressourcer og unødige diskussioner.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Så nemt kan du registrere arbejdsrelateret kørsel

Nem og smart registrering er en realitet for den nye app, som kan bruges af enhver person uanset faglige ekspertise. Når man skal registrere sin kørsel via app’en, skal man blot trykke start under kørselsregistrering. Herefter vil systemet automatisk introducere dig for din position, ligesom systemet vil introducere dig for kilometerantal ud fra GPS’en. Når du er fremme til den ønskede destination, skal du huske at stoppe registreringen. Såfremt du er uheldig at glemme og stoppe registreringen, kan du nemt og hurtigt gå ind og registrere din ankomsttid manuelt efterfølgende.

Kala er en app, der allerede har sparet mange virksomheder for omstændeligt papirarbejde. Det er en løsning, som vi helt sikkert vil se meget mere til i fremtiden. Det er de færreste, som synes at det er en fornøjelse at føre regnskab over sin kørsel. Heldigvis er det en opgave, der er blevet meget nemmere med denne app.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Tids- og ressourcebesparende løsninger er henvendt til alle virksomhedsstørrelser. Det skal være nemt og hurtigt at registrere sin kørsel, og det er det i den grad blevet. Den revolutionerende løsning befinder sig på et prisniveau, hvor alle kan være med. Man vil lynhurtigt blive komfortabel med den brugervenlige app, hvor man kan få glæde af de mange forskellige funktioner. Således behøves man aldrig mere bruge en evighed på at beskæftige sig med kørselsregistrering, og alt hvad det indebærer.