1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Alfa Romeo Giulietta bliver faceliftet igen
0

Alfa Romeo Giulietta bliver faceliftet igen

Alfa Romeo Giulietta bliver faceliftet igen
0
0

Italienske Alfa Romeo kommer til Schweiz, Geneve Motor Show, med deres faceliftede Giulietta. Det er dermed anden gang, at italienernes VW Golf konkurrent bliver forfrisket.

Designmæssigt er der kommet en ny forkofanger, en ny grill, nye lygtehuse og andre modellogoer. Giulietta navnet stod også før på midten af bagsmækken, men dette er nu rykket ud til højre under baglygten. Der er desuden også mulighed for nye fælge, og udstødningen ser lidt mere markant og sportslig ud. Vi håber også lyden er derefter.

Vi synes bestemt ikke, at det ser dårligt ud. Giulietta ligner på mange måder nu mere storebroderen Giulia.

Indvendigt er der nye sæder, men vigtigere er Uconnect-infotainmentsystemet, der nu har fået Live-services. Dermed bliver Giulietta også en af de biler, hvor man kan logge på Facebook, streame musik og bruge Tom Tom navigation.

Veloche sportsmodel

Sportsversionen kommer til at hedde Giulietta Veloche, og denne vil kunne kendes på røde indlæg i kofangeren, sorte sidespejle, sideskørter og røde syninger rundt om i kabinen. Sæderne er desuden beklædt i læder og Alcantara, ligesom man finder et lækkert sportsrat med flad bund, et instrumentbræt med kulfiberelementer og metalpedaler.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Firecylindret motorudvalg

Der er både firecylindrede bezin- og dieselmodeller, hvor ydelsen spænder mellem 120 til 175 hk for de almindelige modeller. Vælger man Giulietta Veloce får man 240 hk og 300 Nm (340 Nm med Overboost) fra den 1,75 liters turboladede firecylindret motor. Dette er faktisk den samme motor, som man finder i Alfa Romeo 4C. I Giulietta Beloce er 0-100 km/t sprinten klaret på seks sekunder med en topfart på 243 km/t.

Priserne i Danmark er endnu ikke offentliggjort, da den faceliftede Giulietta fortsat mangler sin præsentation ved Geneve Motor Show i næste uge. Bilen forventes dog at være i Danmark allerede til foråret.