1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Alle detaljer om Mercedes SL 2012 afsløret
0

Alle detaljer om Mercedes SL 2012 afsløret

Alle detaljer om Mercedes SL 2012 afsløret
0
0

Først blev der lækket billeder fra en brochure, så offentliggjorde Mercedes de officielle billeder, og nu er alle detaljer kendt for offentligheden.

Målet med Mercedes SL er at tilbyde den samme innovation og luksus, som man oplever i Mercedes S-klasse, mens SL selvfølgelig er en mere hardcore sportsbil.

Mercedes SL 2012 design

Som beskrevet før er designet blevet mere aggressivt og firkantet, hvorfor det nu minder om den store SLS AMG og lillebroderen SLK.

Af ændringer kan vi nævne:

Ny front med stort Mercedes-logo samt tilhørende større forlygter med LED. Derudover finder man også nye sideskørter, luftindtag på siden, LED baglygter og et dobbeltudstødningssystem.

Har været på slankekur

I dag er det ikke kun motorerne som bliver optimeret, men det gælder også for vægten. Bilerne er igennem de senere år kun blevet tungere, og den proces skal vendes. Derfor har Mercedes SL smidt 140 kilo af vægten, da størstedelen af karossen er bygget i aluminium.

Læs også:  Derfor bør du investere i en hybridbil

Indretningen

Indeni finder man nu et interiør som er mere i stil med den nye generation, og man har valgt at hente inspiration fra SLS AMG. Det betyder der både er træ-, læder- og metaldetaljer at holde øje med.

Derudover er der også nye luftdysser, en ny gearstang og et andet surround system.

Motorer i Mercedes SL 2012

De fleste finder motorerne mest spændende, og her er der to valg ved lanceringen:

  • 3.5 liters V6 med 302 hk og 370 Nm, hvor 0-100 km/t er klaret på 5,9 sekunder, og man kører 14,7 km/l.
  • Den store SL500 har en TwinTurbo 4.7 liters V8 motor med 429 hk og et maksimalt drejningsmoment på 699 Nm, som vi kender fra S-klassen. – Her er 0-100 km/t klaret på 4,6 sekunder. Efter sigende er V8-motoren 12 % mere brændstoføkonomisk, mens dens maksimale drejningsmoment er forøget med 32 %.
Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Begge modeller er selvfølgelig baghjulstrukne og har en 7-trins automatgearkasse.

Når man taler om Mercedes SL er en AMG-model selvfølgelig et must, og den kan vi forvente klar til sommeren 2013.

Massere af ekstraudstyr

Hvis finanskrisen endnu ikke har ramt, så tilbyder Mercedes et massivt udvalg af ekstraudstyr som sædvanlig. – Alt lige fra panoramatag til opvarmede vinduesviskere.

Mercedes-Benz SL 2012 får sin debut ved Detroit Motor Show i næste måned.

tags: