1. Home
  2. Baggrund
  3. Anmeldelse af PS3 spillet Gran Turismo 5
4

Anmeldelse af PS3 spillet Gran Turismo 5

Anmeldelse af PS3 spillet Gran Turismo 5
0
4

Gran Turismo 5 er et nyt Playstation 3 spil, hvor man indtager rollen som en racerkøre. Hvis man har fulgt med i udgivelsen, så har der været mange år at vente i for de inkarneret fans, og har det været ventetiden værd? Mange spilanmeldere er lidt uenige, og vi har derfor besluttet os for selv at prøve det.

Man starter med et mindre budget til køb af enten ny bil eller brugt bil. Der er rigtig mange ting man kan vælge at gøre med sin bil, og det gælder alt fra at skifte olie til selvfølgelig at skifte design og tune den.

Der er over 1.000 biler at vælge imellem, samt er der rigtig mange locations at køre race på, hvilket blandt andet gælder TopGears testanlæg, hvilket selvfølgelig gør det en del sjovere, når man kan relatere det til noget virkeligt. De mange biler er flot designet, men mange af dem er desværre bare hevet ind med små forandringer fra tidligere udgivelser, også er der de nye modeller som er rigtig flot lavet ned til mindste detalje.

Læs også:  Bilsalget vokser betrageteligt og bliver grønnere i EU

Et godt billed af spillet

En vigtig ting i et bilspil er selvfølgelig motorlyden. Den har Gran Turismo også sluppet godt fra, men man vil selvfølgelig aldrig kunne sammenligne det med at sætte sig ud i en rigtig superbil.
Grafikken er også helt i orden, selvom det ikke er noget som overrasker en, da man har set langt bedre i de fleste nyere spil.

Hvis du dog elsker at spille bilspil, så vil vi råde dig til at købe det, da det er et sjovt spil, men der er stadig lidt huller, som gør en skuffet pga. Den lange produktionstid.