1. Home
  2. Bilmærker
  3. Alfa Romeo
  4. Attraktive leasingpriser på Alfa Giulietta
0

Attraktive leasingpriser på Alfa Giulietta

Attraktive leasingpriser på Alfa Giulietta
0
0

Har du altid drømt om en Alfa Romeo Giulietta, men har den været lidt for dyr? Nu er Alfa klar med gode leasingpriser.

Førstegangsydelsen er på 14.995 kr., og vælger man den 120 hestes med Distinctive udstyr er den månedlige leasingpris blot 3.595 kr..

”Det er en helt enestående pris for en så fantastisk bil, hvor uovertruffent design, sublime køreegenskaber med avanceret motorteknologi går hånd i hånd med sikkerhed i den absolutte topklasse,” siger Steffen Holm, pressechef for Fiat Group Automobiles Denmark, og fortsætter:

”Samtidig giver privatleasing tryghed og overskuelighed grundet den faste månedlige ydelse, som inkluderer en fordelagtig serviceaftale. Når du først står med den røde nøgle i hånden, kan du bare sætte dig godt til rette og nyde temperamentet og den fede motorlyd helt uden bekymringer. Det eneste man selv skal tænke på er forsikring og grøn ejerafgift”.

Distinctive-udstyrsniveauet omfatter blandt andet to-zone klimaanlæg, cruise control og læderrat, hvilket bør være nok til de fleste. Betaler man blot 5.000 kr. ekstra i førstegangsydelsen kan man få Sportiva-pakken med til en værdi af 40.500 kr.. Denne pakke sportspakke inkluderer eksklusive sorte 18” alufælge, diskrete sideskørter, forstærkede bremser(330 mm for), rødlakerede bremsekalibre, QV sportiva logo på forskærmene, sportssæder i dellæder, sort sportsinteriør og sportspedaler.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Du kan den komplette liste med leasingpriser her.

Skal motoren passe til Sportiva-udstyret kan den 170 hestes 1,4 turbomotor vælge. Prisen for denne per måned er kun 3.995 kr., og her er massere af sjov. Skal man der i mod køre langt på literen klar den 140 hestes 2,0 JTDm dette, da den er angivet til 22,2 km/l og koster 4.195 kr. pr. måned.

Aftalen løber i 36 måneder og er inklusiv 15.000 kilometers kørsel om året.