1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi dropper en ny A2
0

Audi dropper en ny A2

Audi dropper en ny A2
0
0

Audi har sløjfet planerne om at lancere den længe ventede efterfølger til A2.

Audi har droppet deres planer om at lancere en ny elektrisk bil med generator, der skulle fungere som efterfølger til den kompakte A2. Den nye model ville have konkurreret direkte mod BMWs i3, i den lille klasse for små, eksklusive eldrevne bybiler.

Sløvt salg af elbiler

Den tyske fabrikant planlagde at lancere modellen i både helt elektrisk og generatordreven form inden 2015. Senest så vi afsløringen af konceptet ved Frankfurt Motor Show i 2011. Med en dobbelt karosseribund af aluminium til at huse batterierne, og 116hk samt 258 Nm, var bilen en samling af Audis nyeste teknologi.

Salget af elbiler har været sløvt hele kloden over, og Audis direktionsgang mener endnu ikke at en sådan model kan være profitabel endnu.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Den originale A2 var revolutionær på mange måde, inklusiv intelligent brug af aluminium for at holde vægten nede, samt sublim aerodynamik. Lanceringen af den super økonomiske 3L model, viste sig at være i stand til at klare 33,3 km/l med sin 1.2-liters turbodieselmotor, hvilket stadig er hæderligt i dag.

tags: