1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi viser S3 Sportback
0

Audi viser S3 Sportback

Audi viser S3 Sportback
0
0

Ved et rent og skær tilfælde har Audi også offentliggjort en femdørs, firehjulstrukken GTI.

Ingen præmier for at gætte hvem den nye Mercedes A45 AMG retter sig mod. Jep, det nøjagtige samme segment som S3. Den nye A-klasse anvender dybest set Audis skema med en pumpet turbomotor, Haldex-baseret firehjulstræk, en dobbeltkoblingsgearkasse, et godt emblem og fem døre og giver det et skud AMG attitude.

0-100 km/t på fem sekunder rent

Besynderligt nok bliver bilen offentliggjort samme dag som overnævnte. 300 hestekræfter, firecylindret turbomotor, Haldex-baseret firehjulstræk, dobbeltkoblingsgearkasse, et godt emblem og fem døre. A45 er helt klart en liga over S3 og et sandt modsvar vil komme I form af RS3 på et tidspunkt, men S3ens 300 heste og 364Nm er skam hæderligt nok. Den klarer 0-100 km/t på fem sekunder, hvilket er fire tiendedele langsommere end den gamle RS3 og som A45 AMG er den begrænset til 250 km/t.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Det er en god portion over de 265 hk og 335Nm som den gamle S3 diskede op med, sammen med et vægttab på 70kg. Det giver god plads til at den næste RS3 kan hive nogen ganske tosset præstationer frem og vi forventer I omegnen af 400 hestekræfter. Så nu har vi S3 i både tredørs og Sportback form, den førstenævnte blev fremvist ved Paris Motor Show sidste år og Sportback vil blive fremvist på Geneve Motor Show næste måned.
Den vil være en kende billigere end en femdørs BMW M135i.