1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi løfter sløret for A6 e-tron
0

Audi løfter sløret for A6 e-tron

Audi løfter sløret for A6 e-tron
0
0

Audi A6 e-tron konceptet har fået debut ved Beijing Motor Show.

Konceptet er en plug-in hybrid udgave, af A6 med lang akselafstand som udelukkende fremstilles til det kinesiske marked.

Bilen kan køre 78 kilometer på elektricitet alene, og Audi siger at at A6 L e-tron er en paralelhybrid, der sammensætter en 2.0-liters TFSI benzinmotor, der yder 210 hk med en elektrisk motor der leverer 95 hk.

I ren elektrisk funktion, kan bilen køre op til 60 km/t.

Audi refererer til plug-in teknologien der blev vidst frem på messen, som det næste skridt i e-tron programmet. Programmet startede med hybridudgaver af Q3, A6 og A8.

Det næste skridt vil være at udvide rækkevidden på de elektriske køretøjer, og endeligt helt elektriske udgaver, hvor kræfterne leveres af batterier eller brændstofceller.

Læs også:  Toyota afslører ny generation Land Cruiser

Designet adskiller sig en kende fra den regulære A6. Konceptbilen har en anden kølergrill, samt 21-tommers fælge sammen med en diffuser bag til.

Bilen har fået MMI navigation-plus, som naturligvis er blevet modificeret, således at det understøtter alle 29,000 kinesiske tegn.

Audi A6 L, som konceptet er baseret på, bliver beskrevet som den mest succesfulde eksklusive bil og Audis bedst sælgende model i Kina.

tags: