1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi overvejer halv-åben A1
0

Audi overvejer halv-åben A1

Audi overvejer halv-åben A1
0
0

Audis administrerende direktør, Rupert Stadler, har afvist en decideret cabriolet udgave af den lille A1.Gennem et lækket internt dokument, blev det afsløret at en sådan bil ville være for kostbar at udvikle samt producere, uden at lancere tilsvarende åbne modeller fra Volkswagen, Seat eller Skoda på samme PQ35 platform.

På trods af dette, melder kilder i VW AG om, at Audi planlægger at supplere den eksisterende 3- samt 5-dørs model med en semi-åben udgave af den lille hatchback, i stil med Fiat 500C.

Intet er endnu officielt, men rygterne siger at bilen ville være baseret på 3-dørs udgaven af A1, med et stoftag der ville kunne trækkes tilbage, og at bilen i øjeblikket testes som prototype og muligvis allerede har fået grønt lys fra direktionen.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Stofkalechen vil dække over 80 % af tagarealet på bilen, og vil styres elektrisk og dermed kunne køres ned ved tryk på en knap, og samles over bagsmækken.

Til forskel fra Fiat 500C, ville bagenden på den nye åbne Audi A1 forblive uberørt, ville vil muliggøre en billigere produktion for den tyske fabrikant.

tags: