1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Er Audi på vej med en baby R8?
0

Er Audi på vej med en baby R8?

Er Audi på vej med en baby R8?
0
0

Auto Bild har fået fat i en billedserie, som får os til at overveje, om Audi er på vej med en baby R8’er? Iflg. billederne vil den hedde Audi R6.

Praktisk set er der også lidt af et hul mellem Audi TT og R8, og hullet bliver ikke lukket ved introduktionen af den nye TT RS. Baby R8’eren har allerede fået et internt kodenavn: ”PO455” og efter sigende bygger den på samme platform som den nye Porsche Boxster og Cayman.

audi-r6-1

Umiddelbart giver det ikke meget mening, at begynde produktionen af en sportsvogn, da det er et svindende marked. Iflg. Auto Bild ser Volkswagen koncernen det dog som attraktivt, da de på den måde kan få minimeret og spredt omkostningerne for den nye Porsche 718 platform ud. I øjeblikket låner Porsche Macan eksempelvis også teknologi og platform fra Audi Q5.

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

Centermotoriseret mini R8’er

Audi vil dog erstatte baghjulstrækket fra Porsche med et Quattro firehjulstræk og motorudvalget vil bestå af firecylindrede og femcylindrede motorer. Der vil selvfølgelig være tale om centermotor, ligesom vi kender det fra 718 Boxster.

Hvis der er hold i nyheden glæder vi os til at se det endelige motorprogram, da der allerede er rygter omkring, at Audi vil introducere en ny indstigningsvariant med en treliters sekscylindret turbomotor og omtrent 450 hk.

audi-r6