1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi prologue Avant konceptbil
0

Audi prologue Avant konceptbil

Audi prologue Avant konceptbil
0
0

Audi er klar med en nyfortolkning af Avant-filosofien, og så gør det vel ikke noget, at der er 455 heste og 750 Nm under motorhjelmen?

Den tyske fabrikant beskriver selv koncepts design med ordene ”dynamisk elegance og de nyeste highend-teknologier”. Audi prologue Avant bliver vist ved biludstillingen i Geneve.

I november viste Audi også Audi prologue på Los Angeles motorshow, og nu fire måneder senere er Audi klar med en Avant af det visionære koncept. Audi prologue Avant måler 5,11 meter i længden og er næsten 2 meter bred. Der er næppe nogen tvivl om, at den har et meget luksuriøst design.

Indvendig er instrumentpanelets gennemgående front sammensat af tre berøringsdisplays. Audi fortæller også, at fører og passagerer kan kommunikere digitalt med hinanden via to OLED-displays med organiske lysdioder. Audi må åbenbart mene, at man ikke kan kommunikere med hinanden ved hjælp af tale i fremtidens biler… De nævnte OLED-displays bagi er en videreudvikling af Audi tablet fra den nye Audi Q7, hvor de bruges til at informerer og underholde passagererne afhængigt af deres ønsker.

Monster af en hybridmotor

Motoren er lidt af en monstorhybrid, og alligevel er teknikken tæt på den, der anvendes i serieproduktionen. Audi prologue Avant er udstyret med plug in Hybrid-drivlinjen fra Audi Q7 e tron quattro, der opnår endnu bedre præstationer i konceptbilen. Med en systemydelse på 455 hk og 750 Nm, som 3.0 TDI motoren og elmotoren opnår tilsammen, spurter bilen fra 0 til 100 km/h på 5,1 sek. Den rent elektriske rækkevidde er 54 km. Undervognen er udstyret med adaptive luftundervogn og dynamisk firehjulsstyring

Læs også:  Golf 8 Facelift: 50-års Jubilæet for den ikoniske model