1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi R8 med S4 motor?
0

Audi R8 med S4 motor?

Audi R8 med S4 motor?
0
0

Kan en Audi R8 virkelig nøjes med en sekscylindret motor? Ja, hvis man skal tro en rapport offentliggjort af Car and Driver.

En moderne sekscylindret benzinmotor med en slagvolumen på tre liter og to turboer bør dog også sagtens kunne sætte skub i Audi R8. Motoren der er tale om, er nemlig den samme, som man finder i den nye S4’er.

Artiklen fortsætter under billedet
Audi R8

Den nye Audi S4 byder på 354 hk og 500 Nm mellem 1.300-4.500 omdr/min, hvilket får den fra 0-100 km/t på blot 4,7 sekunder! Det vurderes dog, at motorens ydelse vil blive hævet til 450 hestekræfter, hvilket bestemt ikke bør være noget problem. F. eks har den 3-liters sekscylindrede motor med to turboer i Mercedes AMG E43 4Matic 401 hypper.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.

Hvis den nye indstigningsvariant af Audi R8 bliver en realitet, så vil den selvfølgelig have den syvtrins S-Tronic dobbeltkoblingsgearkassen samt Quattro-firehjulstrækket.

Tidligere har der for været rygter om, at motoren i en ny indstigningsvariant af R8 ville være den 2,5 liters femcylindret turbomotor, som bruges i den nye TT RS. Ingen af de to motorer er dog hverken af- eller bekræftet.

tags: