1. Home
  2. Bilmærker
  3. Audi
  4. Audi SQ5 TDI koncept produceres i 50 eksemplarer!
0

Audi SQ5 TDI koncept produceres i 50 eksemplarer!

Audi SQ5 TDI koncept produceres i 50 eksemplarer!
0
0

Audi har netop fortalt de vil fremstille et stærkt begrænset antal af en ny Q5-topmodel.

Udseendet er yderst markant og eksklusivt i forhold til de øvrige topmodeller, hvilket også fortælles af konceptnavnet: ”Audi Exclusive Concept”. Lakeringen er i arblå med krystaleffekt og specielt udviklet til denne mere eksklusive model. Ligesom de andre S-modeller har den sidespejle med aluminiums look, xenon plus-forlygter med LED-dagskørelys samt en bagende med fire udstødningsrør.

Indeni er ”Audi Exclusive” logoet at se, og man finder bl.a. et multifunktions-sportslæderrat, sorte sportssæder med hvide kontrastsyninger, loftbeklædning i Alcantara o.a. eksklusive detaljer.

313 heste og 650 Nm

Ydelsen er på 313 heste og 650 Nm fra en 3.0 liters V6 Bi-Turbo dieselmotor, hvilket betyder 0-100 km/t er klaret på 5,1 sekunder, og topfarten er elektronisk begrænset til 250 km/t.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Der vil kun blive produceret 50 eksemplarer af topmodellen, og vi vil for første gang se Audi Exclusive konceptet ved Paris Motor Show. Lanceringen af modellen finder sted i første kvartal af 2013, hvor den almindelige SQ5 TDI også vil blive præsenteret.