1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Bekræftet: Ny Porsche 911 GT3 fås med manuel gearkasse
0

Bekræftet: Ny Porsche 911 GT3 fås med manuel gearkasse

Bekræftet: Ny Porsche 911 GT3 fås med manuel gearkasse
0
0

Den seneste Porsche 911 GT3 fås kun med en dobbeltkoblingsgearkasse, og det var mange Porsche-fanatikere oprørte over, lige da den blev præsenteret. Hvor blev den manuelle gearkasse af, som vi altid har elsket og som skal være i sådan en bil?

Porsche er godt klar over, at det var en fejl at fjerne muligheden for den manuelle gearkasse, og af den grund har de netop præsenteret den nye Porsche 911R med motoren fra en GT3 RS og manuel gearkasse. Det har de gjort for at holde på de kunder, som gerne vil have masser af kræfter og en manuel gearkasse, for ifølge Autocar er det blevet bekræftet, at den næste Porsche GT3 kan købes med selv samme 6-trins manuelle gearkasse.

Så den næste Porsche GT3 kan fås med den helt rigtige motor, den helt rigtige undervogn og med mulighed for enten en 6-trins manuel gearkasse eller PDK-dobbeltkoblingsgearkasse, imens den næste Porsche GT3 RS dog stadig kun vil kunne fås med sidstenævnte PDK-gearkasse.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Ligeledes ryger der ikke turbo på motoren i GT3, så vil man have turbo i en af GT-bilerne, må man vente til næste år hvor den nye GT2 og GT2 RS bliver præsenteret.