1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Bentley afslører deres hurtigste bil nogensinde
0

Bentley afslører deres hurtigste bil nogensinde

Bentley afslører deres hurtigste bil nogensinde
0
0

Det nye flagskib, Bentley Continental GT Speed vil have en topfart på 329km/t, hvilket gør den til den hurtigste produktionsmodel nogensinde, fra den engelske fabrikant.

Kræfterne leveres af en væsentlig mere kraftig 6.0-liters twin-turboladet W12 motor, med ydelsen pumpet op til 625hk og 767Nm, 61hk og 48Nm mere end den udgåede model.

Som et resultat af dette, kan sprinten fra 0-100 km/t tilbagelægges på 4 sekunder rent.

Bentley har naturligvis også foretaget afstivninger i karrossen, og modificeret luftaffjedringen.

“The new GT Speed, with its harder-edged, sportier character, reaffirms the pinnacle positioning of the Continental and broadens its appeal,” sagde administrerende direktør Wolfgang Dürheimer.

Ny automatgearkasse

Bentley fastholder dog, at Speed-modellen bibeholder de samme raffinerede GT-egenskaber som resten af Continental linjen.

Bilen er blevet sænket, og styretøjet modificeret for at skabe bedre føling. I hjulkasserne finder man 275/35R Pirelli P-Zero dæk, monteret på 21 tommers fælge.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

En ny ottetrins automatgearkasse har gavnet bade brændstoføkonomi og CO2-udledning, som nu lyder på henholdvis 6.7km/l og 338g/km.

Som i alle andre Continental modeller, har Speed firehjulstræk, hvor kræfterne leveres gennem et Torsen centredifferentiale, med favør til de to bagerste hjul.

Og som forventet, er stylingsændringerne beskedne og subtile. Frontgrillen er blevet gjort en tand mørkere, og afgangsrørene er ændret en kende.

Bilen vil blive afsløret næste måned, ved Goodwod Festival of Speed, og kan bestilles allerede nu med levering i ultimo 2012.