1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Bentley Bentayga: Efterspørgslen er for stor!
0

Bentley Bentayga: Efterspørgslen er for stor!

Bentley Bentayga: Efterspørgslen er for stor!
0
0

Bentley er løbet ind i lidt af et luksuproblem. De kan simpelthen ikke producerer nok eksemplarer af deres nye eksklusive SUV Bentayga.

Produktionskapaciteten startede på 3.600 eksemplarer, men det viste sig hurtigt ikke at være nok. Derfor hævede Bentley produktionen til 5.500 eksemplarer, men dette er stadig langt fra de cirka 10.000 kunder, som har forudbestilt et eksemplar.

Selvom det ville lyde let bare at øge produktionen yderligere, så kan det simpelthen ikke lade sig gøre. Fabrikken i Crewe, Storbritannien, kan sagtens skrue op for blusset, men det kan underleverandørerne ikke, som har svært ved at nå, at levere til de 5.500 biler frem for de først aftalte 3.600. Men mon ikke Bentley får løst problemet, så de ikke går glip af allerede solgte biler.

Læs også:  Volkswagen elektrificerer sit sportslige ikon GTI

Kort om Bentayga

Bentayga kan leveres med enten fire eller fem sæder, og er den ultimative SUV på markedet. Komforten og luksuriøsiteten er ekstrem med alt hvad hjertet begærer. Bilens motoren er desuden en kraftkarl med 608 hk og 900 Nm takket være en slagvolumen på 6 liter og 12 cylindre. 0-100 km/t er såmænd klaret på 4,1 sekunder, mens topfarten er 301 km/t. Mere kan læses her.