1. Home
  2. Bilmærker
  3. Bentley
  4. Bentley viser åben udgave af Mulsanne
0

Bentley viser åben udgave af Mulsanne

Bentley viser åben udgave af Mulsanne
0
0

Tegninger afsløret af “verdens mest elegante og sofistikerede cabriolet”.

Bentley har overrasket forsamlingen på Pebble Beach, ved at afsløre de første tegninger af en bil der ikke burde overraske nogen – Mulsanne Cabriolet.
Tegningerne blev vist frem for et udvalgt publikum, og Mulsanne Cabriolet Concept giver et klart indtryk af en bil, der endnu ikke er bekræftet men forventes på markedet inden for to år.

Bedre end Rolls Royce

Det er nøjagtigt hvad folk havde håbet på: en todørs, firesæders Mulsanne med blødt tag. Ingen fjollede stålfoldetag her, og skal man tro tegningerne, færre særlige detaljer end rivalerne hos Rolls Royce disker op med på Phantom Drophead Coupe.

Det er naturligvis også en mindre og mere elegant bil end Rolls Roycen, og Mulsanne synes at være bedre tjent som åben bil. Bentley har allerede varmet milliardærernes tegnebøger op, ved at love at bilen er ”verdens mest elegant og sofistikerede cabriolet”.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Maritime træk

Hoftelinjen ved bagenden er inspireret af Continental GT, og designet viser at Bentley stadig kan skabe noget elegant og simpelt, efter chokket med SUV’en EXP-9F.
Den ser endda godt ud med taget oppe, men gad vide om de store C-stolper får lov til at forblive i den produktionsklare udgave.  En ting er sikkert, og det er at det bliver et gigantisk tag.

Forvent et interiør, der allerede er en fornøjelse i den nuværende Mulsanne, der vil være endnu mere lækkert og statsligt. Det bliver endnu en luksusbil med inspiration fra den maritime verden, ifølge pressematerialet, så forvent masser af lyst træ og læder.

Bilens kernemarked er unægteligt Kina og Rusland, mens den på danske plader vil koste langt over 5.5 millioner kroner.

Læs også:  Lamborghini vinder 'Manufacturer of the Year' ved det årlige TopGear.com Awards i London.