1. Home
  2. Baggrund
  3. Biler for Alle i Herning trak 39.802 besøgende
0

Biler for Alle i Herning trak 39.802 besøgende

Biler for Alle i Herning trak 39.802 besøgende
0
0

Kigger man tilbage på antallet af besøgende i 2007 som var på 51.640, så vil det måske lyde lidt skuffende med 39.802 besøgende i 2011. Sådan ser arrangørerne og bilmærkerne dog ikke på det, da de er stærkt tilfredse med biludstillingen.

Der var repræsenteret 25 bilmærker ved messen, og ingen af dem har været utilfredse med antallet af besøgende, da de pga. finanskrisen havde lavere forventninger end i 2007.

Hos Mercedes Benz Danmark udtaler kommunikationschef Lars van het Erve:

‘’Vi synes, at det er rigtig godt, at messen er over to weekender. Det betyder, at vi har kunnet lukke købsaftaler, som vi lavede i den første weekend. Carwalken og miljøhallen har været med til at give gæsterne en anderledes biloplevelse,’’

Holland hentede inspiration til bilmesse

Ved Biler for Alle hentede to hollændere også inspiration til deres kommende AutoRai show i 2012, og de tog også hjem med mange gode indtryk og ideer I bagagen.

”Vi tager herfra med et imponeret indtryk. Jeg har især bidt mærke i, hvor vellykket messen kombinerer traditionelle forhandlerstande med nytænkende temahallerne og underholdning,”

”Vi tager en stor pose med inspiration med hjem herfra blandt andet fra Carwalken. Det er en meget anderledes måde at fremvise bilerne og bestemt interessant for os.”

Næste gang Biler for Alle løber af staben bliver det i 2013.