1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Billeder af faceliftet Subaru BRZ lagt på nettet
0

Billeder af faceliftet Subaru BRZ lagt på nettet

Billeder af faceliftet Subaru BRZ lagt på nettet
0
0

Efter offentliggørelsen af den faceliftede Toyota GT86, kan der ikke være lang tid til, at vi endelig vil se den faceliftede udgave af Subaru BRZ. Nu ligner det dog, at en række lækkede billeder har ramt internettet først.

Billederne skulle efter sigende være insider fotos og de var først offentliggjort på Facebook, men blev hurtigt fjernet igen. Nettet glemmer dog aldrig, så der var selvfølgelig nogen, som fik gemt billederne ned på deres harddisk.

Her kan du se både en hvid samt en sort udgave af den faceliftede Subaru BRZ. Mange af ændringerne minder om dem, som vi også så ved GT86’eren – ikke overraskende.

Vi kender dog ikke til yderligere ændringer end dem, som kan ses på billederne. Kabinen er ligeledes gjort en smule mere moderne med diverse skærme. Motormæssigt har vi derfor heller ingen informationer, men det ville undre os, hvis Subaru BRZ ikke fik den lille motoroptimering.

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

Subaru præsenterer ikke den faceliftede BRZ ved New York Auto Show, da den i så fald vil stjæle opmærksomhed fra Toyota GT86, så der går nok endnu lidt tid, før Subaru får lidt tid i spotlyset med BRZ’eren.

tags: