1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW Competition Package til M3 og M4!
0

BMW Competition Package til M3 og M4!

BMW Competition Package til M3 og M4!
0
0

Så kom BMW endelig med en competition package til M3 og M4, og det betyder vanen tro flere hestekræfter.

Faktisk får man ikke kun flere hestekræfter, men competition package inkluderer også bedre køreegenskaber, lidt styling og diverse lækkerier.

Helt præcist er ydelsen fra den 3-liters TwinTurbo sekscylindrede rækkemotor hævet fra 431 hk til 450 hk – altså 19 hestekræfter. Vi går ud fra dette er opnået vha. optimering af ECU’en. På papiret betyder det, at accelerationstiden er barberet ned med 0,1 sekund uanset gearkasse. Har man derfor DCT dobbeltkoblingsgearkassen er accelerationstiden til 100 km/t for M3’eren sølle 4 sekunder, mens modellen med manuelt gear skal bruge 4,2 sekunder.

Undervognen er desuden en optimeret udgave af den adaptive M affjedring. Det betyder bl.a. nye fjedre og krængningsstabilisatorer. Derudover er køreindstillingerne Comfort, Sport og Sport+ blevet omprogrammeret, mens det aktive M differentiale på bagakslen og DSC (Dynamic Stability Control) også skulle være optimeret. Dækkene er 265/30 foran og 285/30 bagtil.

Lydmæssigt vil der også være en forskel takket være M sportsudstødningen med de sorte kromdetaljer. Derudover er der også flere smådetaljer som afslører, at det er en competition package. Mere interessant er dog de letvægts M-sportssæder, som ser ganske behagelige ud.