1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW Driving Experience er en oplevelse for livet
0

BMW Driving Experience er en oplevelse for livet

BMW Driving Experience er en oplevelse for livet
0
0

Drømmer du forgæves om at banke til de hurtigste BMW’er af, som testkører for en dag? Fortvivl ej, du kan købe dig til det.

Grønt lys fra kontroltårnet og fuld smæk på V8’eren ude foran. Den står i M-funktion med automatgearkassen i sit mest brutale program og jeg nægter at skifte før jeg rammer 8.500 omdr./min. Jeg sidder bag rattet af en ganske særlig skriggrøn BMW M3, med en syngende 4.0-liters V8 , en brutal dobbeltkoblingsgearkasse og et par bagdæk der vil være væsentligt tyndere når jeg stiger ud af bilen igen og over i en af de mange andre M-biler, som BMW har medbragt til FDM Sjællandsringen i dagens anledning.

M5 og M6 er større, men når først du får viklet dig ud af første gear og fundet greb til de 560 hestekræfter bliver du skudt mod horisonten i et alarmerende tempo. Når du engang er færdig med at tosse rundt i M-vognene (bliver man det?), kaster instruktørerne dig over i de sekscylindrede herligheder M135i og 335i. Du får lov at placere pedalen i bund op til trecifrede hastigheder i dem alle sammen og det hele foregår under forhold, hvor landbetjenten kan pakke bødeblokken sammen. Falder 316-hestes BMW’er ikke i din smag? Hop over i et udvalg af MINI’er, inklusiv den hysterisk morsomme MINI GP og tag banens skarpeste sving med en hastighed der ville få de fleste svigermødre til at dåne.

Læs også:  Så høje er fartbøderne

Noma-føde

Når du engang har kørt dækkene af alt det fineste som BMW og MINI kan tilbyde, står de tidligere Noma-kokke Søren Westh og Torsten Vildgaard klar med en frokost, der er deres forhenværende arbejdsplads værdig. En halv time står DTC og Le Mans heltene John Nielsen og Casper Elgaard klar til at skræmme livet af dig på sidelæns manér, bag rattet af de M-biler som du for et øjeblik siden troede du mestrede.

Får du går hjem skal det afgøres, hvem af deltagerne der i sandhed har de bedste færdigheder bag et rat. Du bliver placeret i en, selskabet taget i betragtning, noget beskeden BMW 118d, men før du ved det skal du navigere fra kegle til kegle på glatbane og tør asfalt i håb om at sætte en tid, der får de andre deltagere til at måbe. Vi kan afsløre at præmierne til de hurtigste ikke skuffer.

Læs også:  Leasing vs. køb: 3 fordele og ulemper

BMW Driving Experience varer 6 timer og koster 3.750 kroner.