1. Home
  2. Bilnyheder
  3. BMW M2 coupé med M Performance dele
0

BMW M2 coupé med M Performance dele

BMW M2 coupé med M Performance dele
0
0

BMW M2 er en rigtig M, men dermed ikke sagt, at der er mulighed for at krydse flere M Performance dele af, hvis man vil have en mere ekstrem udgave af den lille kvikke coupé.

Udvalget af M Performance dele inkluderer aerodynamiske komponenter i carbon, en anden sportsudstødning, modificering af affjedringen, andre bremser og nye kabinedele såsom det ekstreme rat, du kan se på billederne her.

M Performance udstødningen har en mere intens lyd fra den turboladede motor, og udstødningssystemet kan styres via en Bluetooth fjernbetjening. Der er to indstillinger: Sport og Track. Sport er til almindelig vej og Track får M2’eren til at larme ”lidt” mere. Man kan desuden vælge imellem to forskellige udstødningssystemer med enten en diameter på 80mm eller 93mm. Den store løsning har desuden også carbon fiber dele, og det får prisen op i den høje ende.

Læs også:  9 tips til at køre sikkert og lovligt på de tyske veje

Vælges M Performance affjedringen sænkes bilen med 5mm ift. standardaffjedringen, men det er muligt at sænke bilen med yderligere 20mm!

Inde i kabinen er der også vidt forskellige muligheder. Nederst på ønskelisten er de specielle M Performance dørmåtter, mens de to forskellige rat placerer sig i den øvre ende. Her kan man vælge mellem M Performance rattet med et display og carbon fiber trim eller M Performance Pro, der bl.a. er udført med carbon elementer og med Alcantara på siderne, der samlet set giver et bedre greb. Der er også en blå markering på toppen af rattet, som får os til at tænke på rallyverdenen.

Kigger man yderligere rundt i kabinen, så er det specielt carbon-elementer, som man vil kunne pryde M2’eren med. Vi synes bestemt det ser lækkert ud, men alting har også sin pris.