1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Chris Froome belønnet med Jaguar F-Type
0

Chris Froome belønnet med Jaguar F-Type

Chris Froome belønnet med Jaguar F-Type
0
0

At kæmpe sig på cykel rundt i Frankrig gennem tre uger, har åbenbart sine fordele.

Tour de France-vinderen Chris Froomes næste tur op ad Mont Ventoux i gult, kunne om noget blive endnu hurtigere og spændende end hans dominerende sejr på 15. etape i årets Tour. Og en god del mindre svedig.

Årsagen til det er, at Jaguar, hvis smukke XF Sportbrake giver Team Sky en ekstra fordel over den mere Skoda-dominerende karavane af biler har skænket ham en sprit ny F-Type i anledning af hans sejr – komplet med årets særlige Tour-farver.

Hans nye V6 S er blevet klædt i særlige gule og sorte farver fra Team Sky-uniformen og er blevet skænket til ham på sejrsskamlen for dette års Tour. Selvom vi finder fornøjelse i det legendariske franske cykelløb virker det nu mere appellerende at bestige Ventoux i en skrigende Jaguar end på to hjul. Måske vi burde ringe til Jaguars presseafdeling med det samme.

Læs også:  CUPRA Tavascan: "Vi skubbede til grænserne uden at tænke på, hvad folk ville sige"

Fromes særlige F-Type vil unægtelig hjælpe ham med at skille sig ud hjemme i Monaco og gør ham medlem af en klub af professionelle cyklister med smag for hurtige biler, inklusiv Mark Cavendish med hans McLaren 12C og Chris Hoy med sin Radical.