1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Citroën giver en forsmag på den nye C4 Picasso
0

Citroën giver en forsmag på den nye C4 Picasso

Citroën giver en forsmag på den nye C4 Picasso
0
0

Citroën tilbyder et ikke synderligt kamufleret kig på næste generation af C4 Picasso med en ny konceptbil på Geneve Motor Show.
Den nye konceptbil fra Citroën, Technospace viser hvordan den faceliftede udgave af C4 Picasso vil tage sig ud når den bliver lanceret til maj.

Modellen vil være den første til at være baseret på Citroëns nye ’Efficient Modular Platform 2’ (EMP2). Takket været platformens lavere vægt, vil C4 Picasso veje omkring 70kg mindre end den nuværende model. Og denne lettere vægt kombineret med mere effektive motorer sikrer en CO2-udledning helt ned til 98g/km.

Mere kompakt men mere rummelig 

Technospace konceptet er 4430mm langt, 1830mm bredt og 1610mm højt med en akselafstand på 2783mm. Det gør den 40mm kortere end den nuværende C4 Picasso men med en 55mm længere akselafstand end den nuværende model, således at pladsen i kabinen er forbedret. Bagagerummet er klassens største med 537 liter.

Læs også:  Cayenne S E-Hybrid: Porsche's nyeste Plug-in-perle

Den fundenmentale profil fra C4 Picasso er genkendelig fra før, men med ændrede proportioner grundet de nye mål. Konceptbilen har et mere kompakt udsende og udsynet burde være glimrende takket være de særlige A-stolper.

De todelte forlygter på fronten er en af de mere iøjnefaldende designdetaljer. Citroën har også inkorporeret en 3D effekt i baglygterne. I kabinen finder man nyeste udgave af franskmændenes infotainment system, som omfatter en 12-tommers trykfølsom skærm.