1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Citroën offentliggør DS4 Racing koncept
0

Citroën offentliggør DS4 Racing koncept

Citroën offentliggør DS4 Racing koncept
0
0

Citroën vil offentliggøre planerne for at bygge en ny Racing-udgave I deres DS-serie, ved næste måneds Geneve Motor Show. Næste Racing-model er baseret på 5-dørs udgaven af DS4 og kræfterne leveres af en 260 hk stærk 1.6 liters turboladet motor, hvilket er den mest kraftfulde motor nogensinde i en Citroën.

Officielt hedder DS4 Racing stadig et koncept, på trods af at der er klare forventninger om at bilen vil gå i produktion, formentlig i begyndelsen af næste år, som en konkurrent til biler som den kommende Ford Focus ST og Renault Megane RS.

Den tunede 1.6-liters turboladede motor har fået en kærlig hånd af Citroën Racing og med dens 260 hk ydelse, er den 50 hk stærkere end Mini Countryman John Cooper Works og 60 hk stærkere end Citroën DS3 Racing, der også anvender samme PSA/BMW udviklede 1.6-liters motor.

Læs også:  Optimeret sikkerhed på vintervejene: Kia præsenterer innovativ snekæde-integreret dækteknologi

Potente præstationer

Op trods af en litereffekt på 160 hk/liter, hævder Citroën at bilen kun udleder 155 g/km Co2. Præstations- samt økonomitallene er endnu ikke offentliggjort, men hvis kræfterne når frem til den produktionsklare udgave, forventes en 0-100 km/t tid på omkring 6 sekunder og en topfart begrænset til 250 km/t.

I stil med Racing-temaet, har bilen fået en sænkning på 35mm og en øget sporvidde på 55mm foran og hele 75mm bagtil. Tilsæt hertil 19-tommer fælge, der kører på 235/40 dæk.

Konceptbilen har også fået en særlig lakering, med matgrå lak og et tofarvet tag samt fælge.

tags: