1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Corvette C7: Nu uden tag
0

Corvette C7: Nu uden tag

Corvette C7: Nu uden tag
0
0

Den åbne udgave af C7 er afsløret og bliver tilgængelig med en særlig Z51 bane-pakke.

De fulde detaljer omkring den åbne udgave af den nye Corvette C7 er offentliggjort og de ser ud til at følge formatet fra tidligere åbne udgaver af det amerikanske ikon. Dermed får vi de samme mekaniske detaljer som i den lukkede udgave med et stoftag ovenover.

Stadig 0-100 km/t på under fire sekunder

Det gælder også motor og gearkasse der stadig er en 6.2-liters V8 med 450 hestekræfter og 585Nm. De bliver sendt til baghjulene gennem en syvtrins manuel gearkasse eller en sekstrins automatgearkasse. Det er nok til at 0-100 km/t kan overstås på under fire sekunder og som i coupéen er karrosseriet også i aluminium.
Chevrolet siger selv at det ikke har været nødvendigt at forstærke karossen i forhold til det bløde tag, hvilket samtidig betyder at der ikke er tilføjet nogen yderligere vægt.

Læs også:  BMW i5: Kåret som årets bil i Danmark 2024

Chevrolet vil gerne betragte den åbne udgave af Corvette som samme superbil som den lukkede udgave og derfor vil den også være tilgængelig med den bane-orienterede Z51 pakke med et elektronisk spærredifferentiale, tørsumpssmøring, yderligere bremsekøling og en særlig aerodynamisk pakke.

tags: