1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Coupé-udseende til tredørsudgaven af Leon
0

Coupé-udseende til tredørsudgaven af Leon

Coupé-udseende til tredørsudgaven af Leon
0
0

Den sportigere udgave af Leon, vil have kortere akselafstand samt en svungen taglinje, der skal adskille den fra femdørsugaven.

Ifølge direktører ved SEAT, er den nye Leon definitivt en coupé i stylingsudtrykket. Forenden af den ventede bil, der forventes at blive afsløret næste år, er lavere og bredere end femdørsudgaven, hvilket giver et mere aggressivt og sporty look.

BMW 3-serie som reference

SEAT siger selv at coupéudgaven vil ligge sig meget tæt op af IBE konceptbilen fra Geneve Motor Show i 2010. Den vil have kortere akselafstand og en svungen taglinje, der skal adskille den fra femdørsudgaven.

Stationcarudgaven, vil forsøge at være sporty uden at gå på kompromis med praktikaliteten. SEAT sigter efter en model der ikke vil se akavet ud i en premium sammenhæng, med BMW 3-serie som reference.

Læs også:  Audi SQ7 opgraderes på design og teknologi

Det er endnu ikke bekræftet hvorvidt tredørs og stationcarudgaverne vil anvende SC og ST efternavnene, der også benyttes på SEAT Ibiza, men det synes logisk at de gør.

En cabriolet udgaven synes usandsynlig, og det samme gør en MPV grundet Altea, men en crossover SUV inspireret af IBX konceptet er i planerne.

tags: