1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Danmarkspremiere på den nye Volkswagen CC
0

Danmarkspremiere på den nye Volkswagen CC

Danmarkspremiere på den nye Volkswagen CC
0
0

Den smukkeste Volkswagen til dato kommer nu i en optimeret udgave under navnet Volkswagen CC.

Sådan er Volkswagens egne ord om den lidt mere eksklusive businessbil, som sørger for man både kan kombinerer en coupés elegance med en limousines praktiske sider.

Man vil kunne tilkøbe flere forskellige assistentsystemer til CC, hvor flere af dem bliver introduceret for første gang. F. eks kan man vælge Side Assist Plus(inkl. Lane Assist) som advarer føreren om biler i den blinde vinkel. – Systemet griber simpelthen ind i styringen, så bilen bliver holdt på rette kurs.
Af andre systemer kan der nævnes Dynamic Light Assist som er et kamerabaseret system som genkender lyssignaler, mens man selvfølgelig også kan få en massagefunktion i førersædet.

Bredt motorprogram

Man kan vælge mellem tre benzinmotorer og to dieselmotorer. På dieselsiden er alle motorer udstyret med BlueMotion Technology som standard, hvilket inkluderer Start/Stop-system og genvinding af bremseenergi. Ydelsen er på hhv. 140 hk og 170 og kører op mod 21,3 km/l og udleder kun 125 g/km CO2.

Læs også:  Antal offentlige ladestandere fordoblet på et år

På benzinsiden er der tre vidt forskellige motorer, som yder hhv. 160, 210 og 300 hk! Den sidstnævnte er en 3.6 liters V6 som har firehjulstrækket 4Motion og DSG-gearkassen som standard.

Det nye design

Det opdaterede design finder man primært ved bilens front og bagende. Fronten er blevet mere markant med fire gennemgående krom-lameller, mens bagenden har fået nyudviklet LED-baglygter.
Det nye design har iflg. Volkswagen selv fået en mere maskulin attitude.

Volkswagen CC har også massere af standardudstyr, hvilket inkluderer træthedsregistrering, nye bi-xenon forlygter, statisk kurvelys og LED-baglygter som standard.
Den nye CC vil også fra stadnard været udstyret med climatronic, tågeforlygter, sædevarme, elopvarmede sprinklerdysser, læderrat, sportssæder, regnssensor og 17’’ alufælge

Man kan desuden også selv vælge, som man vil have sin Volkswagen CC med fire eller fem sæder.

Læs også:  Mangler du opbevaringsplads i den lille garage? Skab mere via smart møblering

Lavere pris

Da Volkswagen introducerede Passat CC i 2008 var startprisen 454.000 kr., men den nye Volkswagen CC kan erhverves fra 439.994 kr., hvilket er en del af Volkswagens nye prisstrategi.

Volkswagen CC prisliste:

[table “” not found /]