1. Home
  2. Bilnyheder
  3. Danmarkspremiere på Toyota Auris d.5.-6. januar
0

Danmarkspremiere på Toyota Auris d.5.-6. januar

Danmarkspremiere på Toyota Auris d.5.-6. januar
0
0

Toyota skyder det nye år i gang med Danmarkspremiere på Auris. Derudover er visse Auris-modeller sænket med op til 40.000 kr. ift. den tidligere model.

Dermed har Toyota gjort det klart de vil kæmpe om at have en af de mest populære biler i mellemklassen i Danmark. Priserne starter ved 189.990 kr., hvor man bl.a. har fem døre, elsidespejle med varme, multijusterbart rat med betjening af radio, halogenforlygter, LED-kørelys, højdejusterbare forsæder med lændestøtte og sædevarme samt Hill-start Assist Control.

Vælger man udstyrsniveauet T2 får man det banebrydende multimediesystem Toyota Touch, hvilket inkludere bakkamera, Bluetooth og trådløs integration af sin smartphone med mulighed for internetadgang og navigation samt SMS og e-mail på den 6,1” trykfølsomme skærm.

Den gennemsnitlige brændstoføkonomi er angivet til 23,3 km/l med den 2,0 liters dieselmotor, hvilket er 20 % længere på literen end den gamle model – dermed er Auris rykket op i energiklasse A.

Læs også:  Mercedes-AMG GLC SUV: Kraftfuld Hybridteknologi og Uovertrufne Kræfter

Udover de 1,4 liters og 2,0 liters dieselmotorer er der mulighed for at vælge tre forskellige benzinmotorer på hhv. 1,33 liter, 1,6 liter samt den 1,8 liters hybridmotor som klarer 26,3 km/l!

Kig forbi din lokale Toyota forhandlere i begyndelsen af det nye år, hvis du vil se nærmere på den nye Auris.

tags: