1. Home
  2. Baggrund
  3. Dansker skal køre for Porsche i 2014
0

Dansker skal køre for Porsche i 2014

Dansker skal køre for Porsche i 2014
0
0

‘Den forhenværende Porsche Juniorkører Michael Christensen, får  i årets første weekend sin debut som officiel Porsche-fabrikskører for klodens mest vindende motorsportsmærke. Det sker i forbindelse med ”Roar Before the Rolex 24”, der afholdes på Daytona International Speedway i USA i weekenden 3.-5. januar.

”Roar Before the Rolex 24” er en tredages test forud for det legendariske langdistanceløb Rolex 24H at Daytona (23.-26. januar), som er årets første løbsafdeling i det for nyligt etablerede amerikanske mesterskab ”TUDOR United SportsCar Championship”, hvor blandt andet danske Jan Magnussen deltager sammen med Corvette Racing.

Michael Christensen tog i slutningen af 2013  et prestigefyldt skridt op ad karrierestigen som fabrikskører for Porsche, efter to solide sæsoner som Porsche juniorkører. Michael skal dele en Porsche 991 911 RSR  med amerikanske Patrick Long, hvis racer-cv prydes af flere klassesejre på både Daytona og Le Mans. Dermed bliver den unge talentfulde danske direkte konkurrent til den erfarne Jan Magnussen i kommende sæson.

”Jeg glæder mig usandsynlig meget til igen at køre på Daytona, og har store forventninger til vores tredagestest. Det bliver min første optræden som fabrikskører for Porsche, og der venter os et omfattende testprogram. Vi forventer hård konkurrence i dette års amerikanske mesterskab, og derfor er det altafgørende at enhver testmulighed udnyttes optimalt,” fortæller Michael Christensen.

”Jan Magnussen er forsvarende ALMS-mester, og Corvette Racing har en helt ny racerbil klar til 2014, så deres niveau er svært at forudse. Men Jan Magnussen er altid hurtig og en fremragende sportsmand, som jeg gælder mig til at køre race mod,” slutter Michael Christensen.